Theartemis Palace

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Theartemis Palace i Rethymnon by byr på god beliggenhet og hyggelig service. Til den populære sandstranda går du på noen minutter og det er bare en kort spasertur til sentrum. Hotellet har to basseng, et lite treningsrom og jacuzzi.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og fint bassengområde
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Theartemis Palace i Rethymnon by ligger bare noen minutters gange fra sandstranda og sentrum er også i gangavstand. Hotellet består av to bygninger – en hovedbygning og en sidebygning, som ligger på hver sin side av veien og er forbundet med en gangtunnel.

Bassengområde med barneseksjon i bassenget, solsenger og parasoller. I sidebygningen er det en innendørs jacuzzi og et lite utendørsbasseng. Bassenghåndklær mot depositum.

I bufférestauranten Daphne kan du spise frokost, lunsj og middag samt à la carte-restauranten Semeli som serverer det beste fra landene rundt Middelhavet. Pent antrekk, langbukse for menn til middag i begge restaurantene. Tre barer, hvorav en snackbar, en gin bar og en poolbar. I snackbaren kan du ta noe lett å spise og drikke fra tidlig formiddag til etter midnatt. I The Gin Bar kan du prøvesmake flere enn 30 Gin-sorter fra hele verden.

Lite treningsrom med enkle apparater. Dart og bordtennis. Biljard. Massasje og badstue mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Konferansemuligheter for opptil 80 personer. Minimarked og gullsmed på hotellet. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Veier må krysses for å komme til stranda.

Theartemis Palace har miljømerket Green Key, som innebærer at de jobber aktivt med å minimere hotelldriftens påvirkning på miljøet. De har miljøsertifiseringen ISO 22000:2005, som er et ledelsessystem for matvaresikkerhet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Spesialmat for allergikere på forespørsel, helst ved bestilling av reisen.
Når de voksne legger til halvpensjon er halvpensjon inkludert for barn 2–11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
  • Snacks kl. 11.00-12.00 og kl. 15.00-17.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Rethymnon by

Fortezza

Fortezza er nabo til den flotte venetianske borgen, som også har gitt hotellet dets navn, i Rethymnons gamleby. I de sjarmerende, smale gatene rett utenfor hotellet er det restauranter og butikker. Her bor du i komfortable luftkondisjonerte rom med masse å oppleve rett utenfor hotelldøra.

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et stilig hotell med egen strand som bærer miljømerket Blått Flagg for den rene vannet. Atmosfæren er internasjonal og servicen upåklagelig. For å nyte litt ekstra i ferien, legg til All Inclusive og unn deg en candle light-dinner eller bestill et executiverom med havutsikt, tre balkonger og jacuzzi.

Ideon

Ideon passer for deg som gjerne vil fortape deg i bortgjemte smug, hyggelige kaféer, kulturhistorie og sjarmerende tavernaer – her bor du nemlig midt i gamlebyen. Hotellet tilbyr både dobbeltrom og leiligheter. Det hyggelige, frodige bassengområdet er et herlig sted å slå seg ned. Liker du fart og moro er det flere utesteder i nærheten!

Medusa

På hyggelige Medusa er det fremfor alt nærheten til strand og vann som lokker – alle balkongene vender mot havet eller bassenget. Langs strandpromenaden er det mange restauranter og etter den Ukjente soldatens torg starter selve Rethymnon med restauranter, den gamle havna med koselige bord og rutete duker, og smale gater der håndverkerne selger sine produkter.

Steris

Populære lille Steris i Rethymnon ligger bare et steinkast fra stranda og den herlige strandpromenaden, og du spaserer på et kvarters tid til den vakre, venetianske havna og de smale smugene i gamlebyen.

Aegean Pearl Rethymnon

Aegean Pearl ligger ved den fine lange stranda i Rethymnon by. Her bor du i moderne og smakfulle rom med førsteklasses service. Nyt nærheten til Egeerhavet og det flotte bassengområdet. Vil du kombinere hvile med mosjon har hotellet et treningsrom og spa.

Achillion

Nyt den herlige havutsikten og ta et bad i Achillions takbasseng. Fra hotellet er det bare et par hundre meter til stranda og Rethymnons gamle bydeler med alle koselige restaurantene og trange smug.

Swell Boutique Hotel

Swell Boutique Hotel er et moderne hotell som ligger ved strandpromenaden i Rethymnon by, med kort vei til Gamlebyens trange gater med restauranter og butikker. Hotellet har et basseng med solsenger og parasoller i bassengområdet.

Ionia Suites

Populære Ionia Suites ligger i gangavstand til restaurantene, de smale gatene, kaféer og fornøyelser i Rethymnon by. Det bare et par hundre meter å gå til stranda.

Bio Suites

Leilighetshotellet Bio Suites i Rethymnon by er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Beliggenheten med det fine bassengområdet og den utmerkede servicen er bare noen av grunnene til populariteten. Hotellet ligger i de sentrale delene av Rethymnon by, med kort vei til restauranter, barer og butikker. Hotellets egen lille strand, Bio Beach, ligger rett utenfor hotelldøra.

Iperion Beach

Leilighetshotellet Iperion Beach ligger på stranda et lite stykke utenfor Rethymnon by. Her kan du ta det med ro og gå mellom en av hotellets to basseng og den lange sandstranda. Å spasere inn til gatene i Rethymnons gamle bydeler tar knapt en halvtime.

Astali

Astali er et utmerket valg for deg som vil bo sentralt i Rethymnon by, med kort vei til restauranter, shopping og uteliv. Bare noen minutter unna ligger den vakre venetianske havna og gamlebyens sjarmerende, trange smug. Til den vidstrakte sandstranda er det rundt 200 meter.

Palazzino di Corina

Aldersgrense på hotellet: 7 år Palazzino di Corina i Rethymnon er et meget vakkert hotell med hvelvinger og en godt bevart fasade i venetiansk stil. Hotellet ligger i den sjarmerende gamlebyen og er perfekt for deg som vil nyte ferien i fredelige omgivelser men allikevel i gangavstand til det meste.

Atlantis Beach (Rethymnon)

Atlantis Beach ligger rett ovenfor strand i Rethymnon by og her kan du velge om du vil sole deg og bade i det romslige bassengområdet eller i sjøen. I restaurantene serveres velkomponerte retter og om kvelden kan du ta en drink i baren mens sola går ned bak la Fortezza i Rethymnons havn.

Aquarius

Det populære leilighetshotellet Aquarius er utmerket for deg som ønsker å bo i moderne leiligheter kun en kort spasertur unna de koselige sentrumsgatene i Rethymnon by. På taket er det et herlig basseng og poolbar og stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

Melmar

Mange av våre gjester kommer tilbake til Melmar i Rethymnon år etter år. Fine og romslige leiligheter nært stranda, et hyggelig bassengområde og en hjemmekoselig taverna rett over gata er nok noen av forklaringene til det. I tillegg er det gangavstand til Gamlebyen i Rethymnon med sine trange gater og smug der det er tett mellom restaurantene og butikkene.

Pearl Beach

Pearl Beach i Rethymnon ønsker deg velkommen med en flott beliggenhet ved sandstranda. Her venter, foruten et fint bassengområde og solterrasse, ett treningsrom, to restauranter og deilig massasje og dampbad. Et stykke unna ligger de sjarmerende gatene i Rethymnons gamle bydeler, med restauranter, kaféer og fornøyelser.

Kriti Beach

Kriti Beach byr på en attraktiv beliggenhet ved strandpromenaden i fine Rethymnon by. På stranda er det gratis solsenger og parasoller, og hotellet har også et bassengområde som frister til deilige bad. Om kvelden kan du slå deg ned i hotellets à la carte-restaurant Chimera, som sies være en av de beste restaurantene i Rethymnon by. Bestill rom med havutsikt for å nyte den vakre stranda og havet fra rommet.

Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach ligger fantastisk fint til ved Porta di Sabbionara, den østre inngangen til Rethymnons gamleby. Handlegater, restauranter og barer ligger rett hjørnet, likeså den fine stranda i Rethymnon – alt innen rekkevidde.

Minos Ambassador Suite & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Minos Ambassador Suite & Spa er et luksuriøst hotell der du kan nyte herlige bad i evighetsbassenget som ligger på hotellets takterrasse. Her kan du se sola gå ned bak takene i Rethymnons gamle bydeler. Slapp av i hotellets spa og ta en treningsøkt i treningsrommet. På takterrassen er det en restaurant og en bar. På noen minutter er du på Rethymnons restauranter, barer og koselige butikker.

Bio Beach Boutique

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til lekre Bio Beach Boutique, et hotell for voksne. Beliggenheten kunne ikke vært bedre – rett ovenfor stranda i Rethymnon på solsikre Kreta. Alle suiter har havutsikt, og det har hotellets bar og restaurant også, så nyt middagen samtidig som sola sakte går ned i havet.

Avli

Avli er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell og ligger i hjertet av Rethymnons gamle bydeler. Hotellet har en velkjent restaurant, luksuriøse suiter og en fristende vinkjeller. Utmerket beliggenhet bare noen minutters gange fra Fortezza og den venetianske havna.

Nautilux Rethymno by Mage

Aldersgrense på hotellet: 12 år Nautilux Rethymno by Mage er et pent og veldesignet hotell som ligger i utkanten av Rethymnon by. Her bor du i fine rom og den fine sandstranda ligger bare noen skritt unna. Nyt av et morgenbad i bassenget for så å innta en sunn og god frokost. Hotellet tilbyr en prisgunstig helpensjon der drikke er inkludert hele dagen.

Theo (Rethymnon)

Theo ligger like ved Rethymnons lange sandstrand. En kort spasertur unna venter gamlebyens vakre gater med restauranter, barer og butikker. I leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien, og du kan lene deg tilbake og ta alt i ditt tempo.

Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Palazzo Vecchio Exclusive Residence er et unikt leilighetshotell inne i de smale gatene i Rethymnon by. Hotellets bygning er fra 1600-tallet og har en vakker bakgård med et basseng. Rundt hjørnet ligger det små butikker, restauranter som serverer det beste fra det kretiske kjøkkenet, og litt lenger unna ligger en sandstrand. Hotellet anbefales for voksne men har ingen aldersgrense.

Minos

Hyggelige Minos i Rethymnon by har to bassengområder som innbyr til avslapping, men vil du bade i saltvann, så har du ikke lange veien til den lange, fine sandstranda. Rethymnons med mange tilbud og de gamle bydelene ligger i passe gangavstand.

Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels ligger i en gate bak den herlige strandpromenaden i Rethymnon by der byens lange og herlige sandstrand også ligger. Her trives gjestene og hotellet har en høy kundetilfredshet. Nyt ferien ved bassenget, i restauranten og kanskje en tur i spaavdeling. Om kvelden tar mange en tur inn til Rethymnons smale gater for å spise et godt måltid.

Galeros

Galeros er et lite leilighetshotell med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger like utenfor Rethymnons sentrum og i passe gangavstand finner du byens havnepromenade, butikker, restauranter og smale gater. Vil du oppdage Rethymnons uteliv er det mange barer og nattklubber inne i de små smugene og trange gatene.

The City Hotel & Suites

The City Hotel & Suites er et pent og stilrent boutique-hotell som ligger midt i Rethymnon by. Her bor du i fine og komfortable rom. I gangavstand finner du den lange sandstranda og alle byens restauranter, butikker, kaféer og smale gater. Hotellet har et bassengområde og frokostbufféen er inkludert!

Summer Dream

Hvorfor ikke la dette sjarmerende hotellet bli din sommerdrøm? Summer Dream i Rethymnon by er bygd opp rundt et koselig lite bassengområde og rett rundt hjørnet er det et bra utvalg av restauranter og butikker. I de moderne leilighetene finner du alt du trenger i ferien – til og med vaskemaskin!

Marel

Marel er et pent hotell som ligger fint til ved strandpromenaden i Rethymnon. Her er det en rolig atmosfære og her kan du velge mellom deilige stunder ved bassenget eller på stranda. Herfra er det kort vei inn til de hyggelige gatene i Rethymnon by. For den beste strandferien kan vi anbefale en leilighet med balkong og havutsikt.

Palm Beach Rethymnon

Palm Beach Rethymnon ligger ved strandpromenaden i Rethymnon og den lange, herlige sandstranda ligger rett over gata. Mot kvelden kan du spise en matbit på hotellet eller gå på oppdagelsesferd i de smale gatene i den gamle bydelen. Der dukker det opp en koselig bar, en spennende butikk eller en restaurant under frodige drueklaser rundt neste hjørne.

Blue Sky Rethymnon

Ovenfor den fine og lange sandstranda i Rethymnon ligger leilighetshotellet Blue Sky. Her bor du i fine leiligheter med takterrasse og fin utsikt ut mot havet og byen. Du finner også et bassengområde for avkobling.