Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 36 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Badehåndklær og fri tilgang til gratis solsenger og parasoller uten trengsel. Beliggenheten var topp med passe avstand til utelivet i sentrum. Spa-avdelingen var også fin.
-
- Frokosten (se spørsmål 8) kunne hatt bedre fersk gjærbakst (rundstykker/brød) og mer variasjon i pålegg og mer smak på pålegget. - Savnet egne vannglass på badet og et par vinglass med stett. - Tynnere badekåper hadde vært en fordel. - Kjøleskapet på rommene kunne vært litt kaldere. - Flere knagger, evt også en ekstra hylle/stol på badet hadde vært kjekt. - Balkongene nederst kunne hatt noe mer skjerming, da vi følte vi satt «på utstilling». - Balkongstolene var litt for enkle, og ukomfortable.

Bekreftet gjest: 2024-07-20


9 av 10

+
Servicen og hyggelige personellet
-

Bekreftet gjest: 2024-07-13


10 av 10

+
Veldig rolig og ingen solsenge mafia😊. Tidligste eg var der var kl 09:30 og då var eg første mann
-

Bekreftet gjest: 2024-07-13


10 av 10

+
Utrolig bra service, nydelig frokost
-
Litt høy musikk ved bassenget, utsikten i bakgård

Bekreftet gjest: 2024-06-01


9 av 10

+
god services, rent og pent. godt frokost.
-
Lytt mellom rommene. svakt wifi sigal på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-05-18


10 av 10

+
Fantastisk beliggenhet, rent og flott. Hyggelige og flinke ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-04


10 av 10

+
Rensligheten
-
Drinkene i baren

Bekreftet gjest: 2024-04-28


10 av 10

+
Veldig hyggelig og servicvennlig personale.
-
Dette gjelder ikke kommentar til hotellet. Det gjelder kommentar til tildelte seter på flyet. Vi er meget misfornøyd med tildeling av seter på flyet. Vi var 5 stk i reisefølget inkl en baby. Da vi fikk tildelt flyseter, ble en person og baby sittende bak oss andre. Vi måtte dermed kjøpe flyseter slik at mamma, pappa og baby fikk sitte sammen. Dette er svært dårlig behandling og kynisk av Apollo.

Bekreftet gjest: 2024-04-27


10 av 10

+
Svært høy standard, hyggelig og serviceinnstilt betjening, veldig bra frokostbuffet, hyggelig bar, flott basseng
-
Det burde vært gratis kaffe på rommet

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

575 vurderinger
Utmerket
 
359
Veldig bra
 
153
Bra
 
37
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

25.06.2022

av Lars Lie S

Fantastisk!

Fantastisk fint hotell. Vi ble positivt overrasket over hvor fint det var, alt var nyoppusset og helt moderne. Det var også en enestående service. Vi kom midt på natten og der var det 2 fra hotellet som stod klare til å ta oss imot. Den ene trillet kofferten våres opp og viste oss inn på rommet og forklarte hvordan aircondition og andre ting fungerte. Da vi skulle dra tok han igjen koffertene våres ned til der vi skulle, tok oss i hånden og ønsket oss en god tur hjem. Ene dagen vi var her fant jeg ikke lommeboken min igjen. De i resepsjonen tok det blodig alvorlig med en gang. Vi hadde leid bil tidligere på dagen og de ringte opp utleier selskapet med en eneste gang og fikk gjennomgått bilen veldig raskt. De er generelt imøtekommende, hyggelige og ekstremt service innstilt.

 
03.08.2019

av Per-atle A Ålesund, Norge

Fantastisk hotell

Flott beliggenhet,ypperlig service,smilende og hyggelige ansatte.Gratis solsenger på stranden,gratis badehåndkle som du kunne skifte hver dag,god frokost,ryddige og rene rom,flott uteområde,kort vei til privat strand.Har egentlig ingenting å klage på.

 
27.07.2019

av kobberveien

Par ferie delux

Fantastisk hotell, rett på strandet. Utmerket service. Gratis solsenger, ny badehåndkle hver dag. Frokost var ett syn..... man for alt.... vi til og med opplevd sjampanje !! Vi skal definitivt tilbake her.

 
06.07.2019

av lindasjursen Arendal, Aust-Agder, Sørlandet

Flott hotell og god service med flotte ansatte

Stort sett har vi kun positive ting å si om dette hotellet og dets service. Vi hadde rom med balkong på bakkenivå. Jeg skal være litt pirkete og sammenligne med andre hotell vi har vært på så her kommer pros and cons, men understreke at vi kan absolutt anbefale dette hotellet: + god service og hyggelig personale + ryddig og rent + fine fasiliteter og basseng rett ved rommet + stranda ligger bokstavelig talt rett ved og sandbunn + god frokost/middag - lysbryterne på rommet var svært forvirrende, ikke logisk :P - mørkt hotellrom /interiør/tilgang til lys. Avhengig av å ha oppe gardiner for å få inn lys noe man ikke allitd ønsker når man er på bakkenivå og alle kan se inn på rommet ditt. - de oppfordrer til klimavennlighet i forhold til å bruke håndklær flere ganger. Vårt bad (badekar) hadde ingen for form dusjforheng, slik at når man var ferdig i dusjen (dusjet vel og merke normalt), var det vann over hele gulvet. Det stakkars lille håndkleet som var på baderomsgulvet hadde ingen sjans å absorbere alt. Dette kunne lett vært ordnet med skyvedør/dusjforheng av noe slag. Alt i alt hadde vi en flott opplevelse og følte vi ble godt de hyggelige ansatte :)

 
27.07.2018

av Terje Bådin S Larvik, Norge

Fantastisk sted

Vi kommer igjen og igjen hit til det samme hotellet. Alltid "bankers" for en fin uke på Kreta. Beliggenhet og hotell er i superklassen for solhungrige nordmenn som ønsker en stille rolig ferie. Vi velger alltid rom med havutsikt og nyter den fine solnedgangen fra balkongen. Hotellet passer kanskje best for voksne og det passer oss utmerket da vi ønsker mest mulig ro og ikke for mye skrik og skrål. Passer rusletur bort til sentrum og den fine havnen. Vi kommer garantert igjen, og lykke til med utvidelsen som ikke ødelegger dette flotte stedet i det hele tatt.