Plakias på Kreta

Reisetips til Plakias

Plakias ligger på Kretas sørkyst og er et feriested som er mindre kjent. Det gir en unik mulighet for å oppleve mer urørte omgivelser. Rundt Plakias er det en rekke vakre strender, sjarmerende småbyer og spennende severdigheter som gir et innblikk i Kretas historie. Sjekk ut reisetipsene våre for Plakias og la deg inspirere til å legge neste ferie til denne mindre kjente delen av Kreta!

Bestill reise til Plakias >>

Les flere reisetips til Kreta

Hvorfor velge Plakias?

Vil du lære mer om det relativt ukjente området Plakias på det sørlige Kreta? Les våre reisetips om hvorfor en reise til Plakias bør vurderes for din neste ferie!

Les mer om hvorfor nettopp Plakias

Strendene rundt Plakias

En av de beste tingene med Plakias er nærheten til et stort utvalg av strender, alle med en helt egen atmosfære og karakter. Besøk noen av dine favorittstrender og oppdag flere nye!

Les mer strendene rundt Plakias

Dette kan du gjøre i Plakias

I området rundt Plakias kan du oppleve en herlig, laid back by som Matala, historiske kloster som Preveli og Arkadi eller borgen Frangokastello der det ryktes at det spøker?

Les mer om hva du kan finne på i Plakias

Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her