Plakias på Kreta

Fem grunner for å reise til Plakias

Vil du lære deg mer om det relativt ukjente feriestedet Plakias på sørsiden av Kreta? Les våre reisetips så ser du hvorfor du bør reise hit!

Bestill reise til Plakias >>

Les flere reisetips til Plakias

Stranden i Plakias Stranden i Plakias

Naturen

Det som kanskje best kjennetegner Plakias er det imponerende landskapet og naturen. Her møter du høye, rake fjellvegger, grotter, kraftige og frodige trær og vakre strender – perfekt for den som liker fotturer og naturopplevelser

Rolig, krystallklart vann

I Plakias er vannet krystallklart og takket være de omkringliggende klippene er vannet rolig og stille. Dette gjør at Plakias er en bra destinasjon for barnefamilier der de små kan plaske i vannet uten store bølger.

Genuin atmosfære

I Plakias unngår du de store turiststrømmene – her er stemningen rolig og avslappet, og du møter det greske hverdagslivet der småbåtene dupper i havna og lokalbefolkningen som står langs klippene og fisker. Samtidig er det et godt underholdningstilbud i byen, som f. eks. cocktailbarer med livemusikk.

Strandpromenaden

Langs den hyggelige strandpromenaden i Plakias er det mange restauranter og butikker. Fra promenaden smyger de slingrende gatene seg oppover og her finner du koselige små suvenirbutikker, kaféer og tavernaer. Om kvelden kan du slå deg ned ved en strandbar og nippe til en drink i solnedgangen.

Godt utgangspunkt

Vil du se mer av hva Kreta har å by på er Plakias det perfekte utgangspunktet! Ta dagsutflukter til bl. a. Prevelliklosteret, borgen Frangokastello, Knossos, Samariaravinen, Balos Lagunen og til den større byen Rethymnon med sin kilometerlange sandstrand. Også småbyene Mirthios, Spili og Agia Galini er vel verdt et besøk.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her