Ettromsleilighet

Fine leiligheter med to senger og ekstraoppredning på sovesofa. Noen leiligheter har trappetrinn mellom kjøkken- og oppholdsdelen. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Leiligheter med ett soverom med to enkeltsenger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Noen leiligheter har trappetrinn mellom kjøkken- og oppholdsdelen. Alle leilighetene har kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med åpen løsning og to balkonger. I øverste etasje finnes det et soverom og bad med badekar. Nede finnes det et kombinert oppholdsrom og kjøkken samt et bad med dusj. Det er åpent mellom etasjene og ingen dør til soverommet. Trapp mellom etasjene. Noen leiligheter har også trappetrinn mellom kjøkken- og oppholdsdelen. Ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Bad med dusj og wc nede. Hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom og oppholdsrom med minikjøkken, det er noen som har trappetrinn mellom kjøkken- og oppholdsdelen. Ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Bad/dusj samt wc, hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5