Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markbalkong, noen med utsikt mot bassenget. To enkeltsenger samt mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. I noen leiligheter er det trappetrinn. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markbalkong, noen med utsikt mot bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraoppredninger på to sovesofaer i stuedelen. I noen leiligheter er det trappetrinn. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong og utsikt mot bassenget. I inngangsetasjen er det stue med to sovesofaer og et minikjøkken samt et bad med dusj og wc, hårføner. En trapp opp er det sovehems med to enkeltsenger, bad med dusj, badekar og wc, hårføner samt balkong. Det er åpent mellom etasjene og ingen dør til soverommet. Trapp mellom etasjene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og utsikt mot bassenget. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulighet for ekstraoppredninger på to sovesofaer og en feltseng i stuedelen. I noen leiligheter er det trappetrinn. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5