Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 68 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-05-14


9 av 10

+
Bodd der mange ganger, mest pga de ansatte. Rolige omgivelser og god størrelse på rommene. Kjempehyggelige ansatte, og noen av de er blitt gode venner av meg.
-
Sengene burde byttes ut for de er umoderne og ubehagelige. Jeg vet de byttet ut overmadrassene for noen få år siden, men sengene er fortsatt svært harde. Burde også bytte ut til dobbeltsenger. Litt generell oppussing hadde nok gjort seg for helhetsinntrykket.

Bekreftet gjest: 2021-10-02


6 av 10

+
Store rom og balkong
-
Mye støy fra Hunder som var inngjerdet som bjeffet døgnet rund, hver gang noen passerte.

Bekreftet gjest: 2021-10-02


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-11


10 av 10

+
Bassengområdet. Reint og ryddig og god plass til alle
-

Bekreftet gjest: 2021-08-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

177 vurderinger
Utmerket
 
70
Veldig bra
 
80
Bra
 
21
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

02.09.2019

av grohelent

Kun for voksne

Eg vil ikkje anbefale dette til barnefamiliar, sjølv om det står at det er eit familiehotell. Det er barnebasseng der, men du får ikkje lov å bruke heile bassenget, eg har barn på 10 og 8 år, så dei bada kun i det store. Det er mange rare reglar her, det er ikkje lov til å hoppe, stupe, dykke, eller laga noko som helst lyd i bassenget, då kan du risikere å få kjeft. Dei seier og att ingen ungar får lov til å vere i bassenget aleine, altså som foreldre kan du ikkje sita på ei solseng å følgje med.. Litt vanskleg med ungar då!! Sto og skilt ved doen med bassenget, at den var i uorden, bruk den ved resepsjonen!! Når ungane gjorde det, fekk dei kjeft att, ikkje lov å gå igjennom der når du var våt. Det sto og skilt ved bassengkanten att det var lov å stupe på djup side, men mine ungar fekk kjeft å tilsnakk for dette. Som igjen resultera i att dei ikkje ville bade, fordi dei var redde for kjeft av personalet!!I Ikkje noko kosleg.. Når eg tok det opp med hotellstyraren, avviste ho meg, å sa att det var internasjonale reglar, å at slik var det over alt. SLIK er det da IKKJE i Norge!!!! Bra reinhald på rom, trengs nokk ei oppgradering snart.. Bra Air condition. Det mest utrulege som skjedde her, var vel att nykklane til 3 av romma gjekk om kvarandre, dette fant me ut ved ein tilfeldighet, då me blei kjent med nokon, å tok med feil nøkkel frå bassengområdet, hotellet ville ikkje tru på dette, å det tok ein heil virkedag før dei trudde kon, å tok affære å bytta låsar... Dette hotellet passar best for godt voksne uten ungar, det finnst iallefall ikkje barnevennleg..

 
15.07.2019

av Kris-lie Kristiansund, Norge

Familievennlig sted

Bodde der en uke. Fine og rene fasiliteter. Helt ok frokost med utvalg av varmmat. Bar betjent frem til ca midnatt, med lunsjservering på dagtid. God atmosfære hele tiden, mest egnet for barnefamilier. Kort vei til stranden og mini market tilhørende hotellet.

 
14.07.2019

av 884jannek Fredrikstad, Norge

Koselig hotell

Vi var 1 voksen og 2 ungdommer som bodde på dette hotellet fra 4.-12.juli 2019. Vi hadde et flott opphold. Rommet var rent og håndklær ble byttet hver dag. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Bassengområdet var fint. Stort basseng og nok solsenger, så man slapp å stresse ut om morgenen. Vi hadde 1 roms leilighet med utsikt over bassengområdet. Noe vi var veldig fornøyd med. Lite og godt utstyrt kjøkken og gode senger. Brukte 7 minutter på å gå til stranden. Tok buss til Platanias som kostet under 2 euro pr.pers.hver vei. Og tok taxi til Chania(fordi bussen var fullpakka) som kostet 13 euro hver vei. Lite butikker i området rundt hotellet, med unntak av supermarkeder. Men mange gode restauranter. Det er også en fin minigolfbane nede i gata. Kunne godt dratt dit igjen

 
11.07.2019

av Øivind K Oslo, Norge

Hyggelig og rolig

Hotellet ligger tilbaketrukket i rolige omgivelser. Kun 5 minutter å gå til gamleveien med strand og mange restauranter. Nydelig uteområde med barne-og stort voksenbasseng. Nok solsenger og parasoller til alle. Meget hyggelig betjening og rent og pent over alt. Et lite supermarket i tilknytning til hotellet. Anbefales og kommer gjerne igjen

 
21.08.2018

av haroli Kvaløysletta, Norge

Rolig og passelig stort familiehotell

Hotellet var passelig stort og lå fint til på oversiden av hovedvegen. Det tok cirka 5-7 minutter å gå ned til stranden. Hotellet hadde et flott basseng med et lite barnebasseng der alle våre 3 unger koste. Godt med plass på solsengene og ingen stress med å legge ut håndduker tidlig om morgenen. Liten koselig bar med allsidig servering fra tidlig morgen til 23.00. Flott at det var stille på hotellet fra 23.00. Hyggelig betjening som var behjelpelig med det meste, og det var et lite minimarked rett ved siden av hotellet med fersk brød og rundstykker hver morgen. Husk å være tidlig ute med ferske bakervarer, minimarkedet åpnet kl.08.00