Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 400 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Stiller og alltid ledige sol stoler.
-
Var ikke sol på balkongen, fikk kun utdelt en nøkkel pr rom noen som ikke er greit da en alltid må planlegge hvem som har nøkkelen, spurte om vi kunne få en ekstra og fikk nei det hadde de ikke.

Bekreftet gjest: 2024-05-12


9 av 10

+
De som jobbet på hotellet var trivelige og imøtekommende
-

Bekreftet gjest: 2024-05-11


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-11


10 av 10

+
Fint ute og rent med bra beliggenhet
-
Rommet var bra, men badet trenger å bli pusset opp.

Bekreftet gjest: 2024-05-10


9 av 10

+
hyggelig og behjelpelig personal stille og rolig
-
veldig lite bad/dusj ikke skikkelig vasket under senger da vi kom

Bekreftet gjest: 2024-05-05


8 av 10

+
Trivelige ansatte
-
Var ikke varm vann på rommet. Hele døgnet/uka

Bekreftet gjest: 2024-05-04


9 av 10

+
Rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2023-11-04


10 av 10

+
Nydelig mat i restauranten. Stille og fredelig område.
-
Restauranten kunne hatt lengre åpningstid på kvelden, da de fleste restauranter i nærheten var stengt for sesongen.

Bekreftet gjest: 2023-11-04


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-04


8 av 10

+
Et fint familiehotell
-

Bekreftet gjest: 2023-11-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

189 vurderinger
Utmerket
 
74
Veldig bra
 
83
Bra
 
25
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

29.09.2023

av Tuva J

Insekts problemer

Fint hotell, perfekt for barnefamilier. Vi hadde rom på oversiden av bassenget, med naturen rett utenfor inngangsdøren. Veldig fint, men mye krypdyr. Vi ble plaget med at hver gang vi kom tilbake på rommet hadde det kommet inn x-antall biller/larver. Disse la seg i sko på gulvet, krøyp opp på vegger etc. Veldig ubehagelig. Så anbefaler å legge en håndduk ved døråpningen. Flink bartender på kveldstid, som kom med masse forskjellige turist-tips som omhandlet hele øya. Veldig hyggelig. Alt i alt en fin ferie, med hyggelige ansatte og relativt fint vær😁

 
19.07.2022

av Eva S

Hyggelig,rolig hotell. Godt renhold og alltid ledige solsenger.

Koselig hotell i rolige omgivelser. Bassengområde med nok solsenger til alle gjestene. Ingen som var ute og okkuperte senger før hanen galer. Greit utstyrt kjøkken i leiligheten. God aircondition i stue og på soverom. Harde senger/puter. Opplevelsen av maten på hotellet var positiv i forhold til andre restauranter i nabolaget. Det mest negative ved Pegasus var en lite hyggelig dame i resepsjonen.(Ikke hun som pratet svensk) Det var heller ikke mulig å få leid et rom ut dagen,selv om vi ikke skulle dra før kl.19:00. Flere ledige tom grunnet flystreik i SAS. Ellers svært hyggelig personalet og absolutt et hotell som kan anbefales.

 
28.05.2022

av mortena201 Sande, Norge

Lei av vinteren

Stille og fredelig litt opp i høyden overfor Stalos . Går ned til stranda på 5-6 min. Vi lå på Nectar beach alle dager, 6 euro for to senger. Resturant og bar. Også isdisk 😀 Vi hadde minikjøkken på rommet, lagde frokost og lunch selv, gikk til lokale resturantene hovedgata og spiste hver kveld. Masse god mat her. Se bilder.

 
02.09.2019

av grohelent

Kun for voksne

Eg vil ikkje anbefale dette til barnefamiliar, sjølv om det står at det er eit familiehotell. Det er barnebasseng der, men du får ikkje lov å bruke heile bassenget, eg har barn på 10 og 8 år, så dei bada kun i det store. Det er mange rare reglar her, det er ikkje lov til å hoppe, stupe, dykke, eller laga noko som helst lyd i bassenget, då kan du risikere å få kjeft. Dei seier og att ingen ungar får lov til å vere i bassenget aleine, altså som foreldre kan du ikkje sita på ei solseng å følgje med.. Litt vanskleg med ungar då!! Sto og skilt ved doen med bassenget, at den var i uorden, bruk den ved resepsjonen!! Når ungane gjorde det, fekk dei kjeft att, ikkje lov å gå igjennom der når du var våt. Det sto og skilt ved bassengkanten att det var lov å stupe på djup side, men mine ungar fekk kjeft å tilsnakk for dette. Som igjen resultera i att dei ikkje ville bade, fordi dei var redde for kjeft av personalet!!I Ikkje noko kosleg.. Når eg tok det opp med hotellstyraren, avviste ho meg, å sa att det var internasjonale reglar, å at slik var det over alt. SLIK er det da IKKJE i Norge!!!! Bra reinhald på rom, trengs nokk ei oppgradering snart.. Bra Air condition. Det mest utrulege som skjedde her, var vel att nykklane til 3 av romma gjekk om kvarandre, dette fant me ut ved ein tilfeldighet, då me blei kjent med nokon, å tok med feil nøkkel frå bassengområdet, hotellet ville ikkje tru på dette, å det tok ein heil virkedag før dei trudde kon, å tok affære å bytta låsar... Dette hotellet passar best for godt voksne uten ungar, det finnst iallefall ikkje barnevennleg..

 
15.07.2019

av Kris-lie Kristiansund, Norge

Familievennlig sted

Bodde der en uke. Fine og rene fasiliteter. Helt ok frokost med utvalg av varmmat. Bar betjent frem til ca midnatt, med lunsjservering på dagtid. God atmosfære hele tiden, mest egnet for barnefamilier. Kort vei til stranden og mini market tilhørende hotellet.