Hermes Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hermes Crete er et godt leilighetshotell som ligger på en høyde ovenfor Kato Stalos. Med passe avstand til strand og Chania by samt feriebyene Agia Marina og Platanias, er hotellet et perfekt utgangspunkt for gode ferieopplevelser. Hotellet funker bra som base for en herlig ferie på Kreta være seg om du velger dager på stranda eller andre opplevelser.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott beliggenhet, hyggelig betjening og god atmosfære
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hermes Crete er et bra leilighetshotell som består av to bygninger, beliggende i rolige omgivelser på en høyde over Kato Stalos. Bassengområde med barneseksjon i bassenget, solsenger og parasoller. Fin hage med frukttrær og vakre blomster. Pool-/snackbar med enkle retter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid. Bratt bakke og trapper opp til hotellet. Gangavstand til den fine sandstranda. Cirka 2 kilometer til Agia Marina. Lokaltrafikk. Det er enkelt å dra inn til Chania by enten med lokalbussen eller med taxi.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kato Stalos

Panorama Crete

Panorama byr på en fantastisk utsikt over havet og her venter late dager ved bassenget og en magisk solnedgang fra hotellets evighetsbasseng. Legg til All Inclusive Ultra for ekstra komfortabel ferie og ønsker du et skikkelig luksuriøst opphold kan du bestille rom med delt basseng – havutsikten får du på kjøpet.

Veli

Like ved stranda i Kato Stalos ligger Veli, et enkelt, familiedrevet hotell med gresk atmosfære. Det er gangavstand til sentrum av Agia Marina og langs veien ligger koselige tavernaer og barer. Bestill leilighet med havutsikt for å nyte bølgenes brus fra balkongen.

Faros Crete

Leilighetshotellet Faros Crete ligger i ved stranda i Kato Stalos, og her kan du velge mellom en deilige bad i havet eller i bassenget. Hotellet har en hyggelig bar som er et samlingssted for mange av gjestene. Hvis du er ute etter et større utvalg kan du hoppe på bussen og dra til Chania by, der koselige tavernaer, trendy barer og hyggelige butikker venter i de små trange gatene.

Pegasus

Pegasus er et familievennlig leilighetshotell som ligger i rolige og frodige omgivelser i Kato Stalos. Til stranda er det gangavstand og foretrekker du bassengbad har hotellet et fint bassengområde i hagen. Ønsker du å utforske Kretas fantastiske natur fra sykkelsetet i ferien kan hotellet hjelpe til med både sykkelutleie og guidede sykkelturer.

Kleopatra Crete

I rolige Kato Stalos, omgitt av en vakker hage, ligger leilighetshotellet Kleopatra Crete. Her kan du nyte stillheten og lade batteriene. Vil du ha mer liv og røre er det ikke langt inn til Agia Marina og Platanias, som ligger vest for Kato Stalos. Reiser du i stedet med bussen østover kommer du snart til Agii Apostoli og bortenfor der ligger Chania by med sina sjarmerende gater med restauranter, barer og koselige butikker.

Elia Kato Stalos

Leilighetshotellet Elia Kato Stalos har en perfekt beliggenhet i sentrum bare et steinkast fra stranda i Kato Stalos. Her bor du i romslige leiligheter i fine, lyse farger og i gangavstand til det meste. På hotellets takterrasse er det dessuten et lite basseng å kjøle seg ned og et par solsenger.

Kato Stalos Mare

Kato Stalos Mare ligger vakkert til på den fine stranden. Det er et litt eldre hotell som er bygget rundt det hyggelige bassenget og restauranten. Her bor du i leilighet, og om du vil, kan du bestille en med havutsikt.