Panorama Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Panorama byr på en fantastisk utsikt over havet og her venter late dager ved bassenget og en magisk solnedgang fra hotellets evighetsbasseng. Legg til All Inclusive Ultra for ekstra komfortabel ferie og ønsker du et skikkelig luksuriøst opphold kan du bestille rom med delt basseng – havutsikten får du på kjøpet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Superiorrom med delt basseng for 2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet ligger flott til og omgivelsene er flotte. Betjeningen er hyggelige og siden vi har vært...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 120 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panorama ligger på en høyde med en herlig havutsikt. Hotellet ligger utenfor Kato Stalos mot Chania og rett nedenfor hotellet ligger en småbåthavn. Rundt hotellet finns ligger noen få lokale tavernaer men vil du oppleve mer av det greske kjøkkenet kan du ta bussen inn til Chania by eller til Platanias der det er et stort tilbud av restauranter, barer og morsomme butikker.

Hotellet består av en hovedbygning med dobbeltrom og en del med superiorrom med privat lounge og basseng, som kun kan benyttes av gjester i superiorrommene. Her er det et hyggelig bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller samt badehåndklær inkludert.

Små badeviker ligger til høyre og venstre for hotellet og består for det meste av stein og klipper. En langgrunn og finkornet strand ligger cirka 700 meter fra hotellet, her er det solsenger og parasoller mot avgift. Strandbar som er åpen i høysesong.

Hotellet har en bufférestaurant, Symposium, der alle måltider serveres til en 360 graders utsikt over havet. Poolbaren Almyra serverer drikke og lunsj. På hotellområdet er det en kiosk som er åpne noen timer om dagen.

Utendørs og innendørs treningsrom med 16 års grense, yngre i selskap med voksne. Tennis, biljard og bordtennis, noen mot avgift. Badstue samt massasje mot avgift. Fra mai til september arrangeres ulike aktiviteter på hotellet, som minidisko for barna og vannaerobic for de voksne.

Wifi på hele hotellområdet. Romservice kl. 7.00-1.00 mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er en sterkt trafikkert vei mellom hotellet og stranda. Det er gangbro fra hotellet til stranda.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Symposium kl. 7.15-10.30.
 • Iskrem kl. 10.30-17.30.
 • Snacks i restauranten Symposium kl. 10.30-12.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Symposium kl. 12.30-15.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Almyra kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i restauranten Symposium kl. 16.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Symposium kl. 19.00-21.30.
 • En middag per uke i à la carte-restauranten Almyra kl. 20.00-22.30. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med lokal og noe internasjonal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 10.00-24.00. I poolbaren kl. 10.00-18.00 og lobbybaren kl. 18.00-24.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Kato Stalos

Veli

Like ved stranda i Kato Stalos ligger Veli, et enkelt, familiedrevet hotell med gresk atmosfære. Det er gangavstand til sentrum av Agia Marina og langs veien ligger koselige tavernaer og barer. Bestill leilighet med havutsikt for å nyte bølgenes brus fra balkongen.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes er et godt leilighetshotell som ligger på en høyde ovenfor Kato Stalos. Med passe avstand til strand og Chania by samt feriebyene Agia Marina og Platanias, er hotellet et perfekt utgangspunkt for gode ferieopplevelser. Hotellet funker bra som base for en herlig ferie på Kreta være seg om du velger dager på stranda eller andre opplevelser.

Faros Crete

Leilighetshotellet Faros Crete ligger i ved stranda i Kato Stalos, og her kan du velge mellom en deilige bad i havet eller i bassenget. Hotellet har en hyggelig bar som er et samlingssted for mange av gjestene. Hvis du er ute etter et større utvalg kan du hoppe på bussen og dra til Chania by, der koselige tavernaer, trendy barer og hyggelige butikker venter i de små trange gatene.

Pegasus

Pegasus ligger på en høyde i rolige og frodige omgivelser i Kato Stalos. Hotellet er et godt utgangspunkt hvis du vill utforske Kretas fantastiske natur fra sykkelsetet i ferien. Hotellet kan hjelpe til med både sykkelutleie og guidede sykkelturer. Til stranda er det gangavstand og foretrekker du bassenget har hotellet et fint bassengområde i hagen.

Kleopatra Crete

I rolige Kato Stalos, omgitt av en vakker hage, ligger leilighetshotellet Kleopatra Crete. Her kan du nyte stillheten og lade batteriene. Vil du ha mer liv og røre er det ikke langt inn til Agia Marina og Platanias, som ligger vest for Kato Stalos. Reiser du i stedet med bussen østover kommer du snart til Agii Apostoli og bortenfor der ligger Chania by med sina sjarmerende gater med restauranter, barer og koselige butikker.

Elia Kato Stalos

Leilighetshotellet Elia Kato Stalos har en perfekt beliggenhet i sentrum bare et steinkast fra stranda i Kato Stalos. Her bor du i romslige leiligheter i fine, lyse farger og i gangavstand til det meste. På hotellets takterrasse er det dessuten et lite basseng å kjøle seg ned og et par solsenger.