Kleopatra Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Kleopatra Crete ligger i en vakker hage i rolige omgivelser opp en bakke fra sentrum i Kato Stalos. Gangavstand til stranda og restauranter, matbutikk og bussholdeplass.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og pent. Vertinna vr kjempekoselig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kleopatra Crete er et enkelt, noe eldre leilighetshotell som ligger i gangavstand til stranda i Kato Stalos. Utenfor hotellet går det en liten vei som fører videre opp til den pittoreske fjellandsbyen Pano Stalos, som betyr øvre Stalos. I området og langs veien mot Agia Marina er det flere restauranter og barer samt matbutikker. Langs hovedveien kan du hoppe på en lokal buss som går inn til Chania by eller vestover mot Platanias. Kirken i Kato Stalos ligger også i nærheten av hotellet, og man kan høre klokkene ringe fra hotellområdet, hvilket virkelig gir en opplevelse av å være i en genuin, gresk by.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid.

Bakke opp til hotellet og trapper på hotellområdet.  Lokaltrafikk rundt hotellet, og cirka 200 meter til hovedvei med sterk gjennomgangstrafikk. Det er drøyt to kilometer til Agia Marina og fire kilometer til Platanias. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 70 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Det er trapper til alle leilighetene.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kato Stalos

Panorama Crete

Panorama byr på en fantastisk utsikt over havet og her venter late dager ved bassenget og en magisk solnedgang fra hotellets evighetsbasseng. Legg til All Inclusive Ultra for ekstra komfortabel ferie og ønsker du et skikkelig luksuriøst opphold kan du bestille rom med delt basseng – havutsikten får du på kjøpet.

Veli

Like ved stranda i Kato Stalos ligger Veli, et enkelt, familiedrevet hotell med gresk atmosfære. Det er gangavstand til sentrum av Agia Marina og langs veien ligger koselige tavernaer og barer. Bestill leilighet med havutsikt for å nyte bølgenes brus fra balkongen.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes er et godt leilighetshotell som ligger på en høyde ovenfor Kato Stalos. Med passe avstand til strand og Chania by samt feriebyene Agia Marina og Platanias, er hotellet et perfekt utgangspunkt for gode ferieopplevelser. Hotellet funker bra som base for en herlig ferie på Kreta være seg om du velger dager på stranda eller andre opplevelse.

Faros Crete

Leilighetshotellet Faros Crete ligger i ved stranda i Kato Stalos, og her kan du velge mellom en deilige bad i havet eller i bassenget. Hotellet har en hyggelig bar som er et samlingssted for mange av gjestene. Hvis du er ute etter et større utvalg kan du hoppe på bussen og dra til Chania by, der koselige tavernaer, trendy barer og hyggelige butikker venter i de små trange gatene.

Pegasus

Pegasus ligger på en høyde i rolige og frodige omgivelser i Kato Stalos. Hotellet er et godt utgangspunkt hvis du vill utforske Kretas fantastiske natur fra sykkelsetet i ferien. Hotellet kan hjelpe til med både sykkelutleie og guidede sykkelturer. Til stranda er det gangavstand og foretrekker du bassenget har hotellet et fint bassengområde i hagen.

Elia Kato Stalos

Leilighetshotellet Elia Kato Stalos har en perfekt beliggenhet i sentrum bare et steinkast fra stranda i Kato Stalos. Her bor du i romslige leiligheter i fine, lyse farger og i gangavstand til det meste. På hotellets takterrasse er det dessuten et lite basseng å kjøle seg ned og et par solsenger.