Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt.. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Marshall Bluetooth-høyttalere. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Marshall Bluetooth-høyttalere. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-32 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet med utgang til basseng

Toroms suite med utgang til bassenget fra uteplassen. Det er bord og stoler, em bred madrass og stige ned i bassenget. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Marshall Bluetooth-høyttalere. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3