Asterion Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Asterion Suites & Spa ligger rett ovenfor stranda i Gerani og er en oase for deg som vil koble av i fredelige omgivelser, spis godt og nyttig og bare ta dagen som den kommer. Ved bassenget venter deilige solsenger og vil du bevege på deg er det både et treningsrom og sykler til låns. Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra for maks feriefølelse.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2-4 personer. Toromssuite med utgang til basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Voksenhotellet Asterion Suites & Spa, har fått sitt navn etter Kong Asterion, en av de større gudene i den greske mytologien, har et avkoblende bassengområde med et basseng, store og komfortable loungesofaer, saccosekker, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær kan lånes.

I hotellets bufférestaurant Matter serveres frokostbuffé med innslag fra den tradisjonelle greske frokosten med yogurt, honning og olivenolje samt sunne salater og deilige à la carte-retter à la minute på dagtid samt lunsj og middag. 35° er hotellets à la carte-restaurant og holder åpent til middag. Der kan du spise det beste fra det kretiske kjøkkenet med en moderne touch med ferske lokale ingredienser, bordreservasjon anbefales og pent antrekk gjelder, langbukse for menn. Veganske- og glutenfrie retter finner du på alle menyer. Poolbaren er åpen fra tidlig formiddag til etter midnatt og byr på smoothies, kaffe og kanskje en aperitiff før middag. Baren i lobbyen holder åpent fra sen ettermiddag til etter midnatt og her kan du ta en kaffe eller noen godt i glasset.

I hotellets spa finns badstue, dampbadstue og spabehandlinger mot avgift. To morgenøkter og en kveldsøkt med yoga per uke samt en 15 minutters nakke- og hodemassasje inkludert. Vil du trene er det et treningsrom og hotellet leier ut sykler om du vil oppleve de landlige omgivelsene med olivenlunder, små byer eller bare sykle en tur og bade ved en øde strand.

Wifi inkludert på hele hotellet. Stranda nedenfor hotellet er en stein- og rullesteinstrand og det blir fort dypt. Hotellet ligger cirka 2 kilometer fra sentrum av Gerani der det er tavernaer, kaféer og et bakeri, og til Platanias er det cirka 5 kilometer. Inn til Chania by er det 18 kilometer. Fra hovedveien går det lokalbusser både vestover mot Falassarna og østover mot Platanias som har et stort utvalg av restauranter, fornøyelser og butikker samt sjarmerende Chania by.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj- eller middagsbuffé inkl. bordvann).
 • All Inclusive Ultra

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.30.
 • Lunsj kl. 12.00-18.00.
 • Middag kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive Ultra omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Matter kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Matter kl. 12.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Matter kl. 19.00-22.00.
 • Middag i restauranten 35° kl. 19.30-23.00.
 • Minibar med lokale og internasjonal drikke, etterfylles daglig.
 • Piknikkurv med sandwicher, snacks og drikke, må reserveres.
 • Ubegrenset med lokale og utvalgte internasjonale merker av forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Gerani

Myrion Beach

Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel samt et herlig spa. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach i Greani på Kreta, det siste tilskuddet til våre populære familiehotell med Club Polly & Mino og svømmeskole. Hotellet består av leiligheter i to deler, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda, ved de større bassengene og Olympus, også med et eget bassengområde, ligger litt høyere opp, og der råder det en deilig stemning og det er mange grønne gressplener å leke på. Gerani er en koselig liten kretisk by, men ønsker du et bredere utvalg av butikker og fornøyelser kan du gå inn til Platanias.