Asterion Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Asterion Suites & Spa ligger rett ovenfor stranda i Gerani og er en oase for deg som vil koble av i fredelige omgivelser, spis godt og nyttig og bare ta dagen som den kommer. Ved bassenget venter deilige solsenger og vil du bevege på deg er det både et treningsrom og sykler til låns. Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra for maks feriefølelse.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2-4 personer. Toromssuite med utgang til basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Voksenhotellet Asterion Suites & Spa, har fått sitt navn etter Kong Asterion, en av de større gudene i den greske mytologien, har et avkoblende bassengområde med et basseng, store og komfortable loungesofaer, saccosekker, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær kan lånes.

I hotellets bufférestaurant Matter serveres frokostbuffé med innslag fra den tradisjonelle greske frokosten med yogurt, honning og olivenolje samt sunne salater og deilige à la carte-retter à la minute på dagtid samt lunsj og middag. 35° er hotellets à la carte-restaurant og holder åpent til middag. Der kan du spise det beste fra det kretiske kjøkkenet med en moderne touch med ferske lokale ingredienser, bordreservasjon anbefales og pent antrekk gjelder, langbukse for menn. Veganske- og glutenfrie retter finner du på alle menyer. Poolbaren er åpen fra tidlig formiddag til etter midnatt og byr på smoothies, kaffe og kanskje en aperitiff før middag.

I hotellets spa finns badstue, dampbadstue og spabehandlinger mot avgift. To morgenøkter og en kveldsøkt med yoga per uke samt en 15 minutters nakke- og hodemassasje inkludert. Vil du trene er det et treningsrom og hotellet leier ut sykler om du vil oppleve de landlige omgivelsene med olivenlunder, små byer eller bare sykle en tur og bade ved en øde strand.

Wifi inkludert på hele hotellet. Stranda nedenfor hotellet er en stein- og rullesteinstrand og det blir fort dypt. Hotellet ligger cirka 2 kilometer fra sentrum av Gerani der det er tavernaer, kaféer og et bakeri, og til Platanias er det cirka 5 kilometer. Inn til Chania by er det 18 kilometer. Fra hovedveien går det lokalbusser både vestover mot Falassarna og østover mot Platanias som har et stort utvalg av restauranter, fornøyelser og butikker samt sjarmerende Chania by.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middagsbuffé inkl. bordvann).
 • All Inclusive Ultra

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.30.
 • Lunsj kl. 12.00-18.00.
 • Middag kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive Ultra omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Matter kl. 7.30-10.30.
 • Lunsj fra fast meny i restauranten Matter kl. 12.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Matter kl. 19.00-22.00.
 • Middag i restauranten 35° kl. 19.30-23.00.
 • Minibar med lokale og internasjonal drikke, etterfylles daglig.
 • Piknikkurv med sandwicher, snacks og drikke, må reserveres.
 • Ubegrenset med lokale og utvalgte internasjonale merker av forfriskninger, øl, vin og drinker i poolbaren kl. 10.00-00.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Gerani

Myrion Beach

Aldersgrense på hotellet: 16 år Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel samt et herlig spa. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach, det siste tilskuddet til våre populære familiehotell. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhet på stranda i Gerani med store bassengområder for barn og voksne samt flere restauranter og fasiliteter for trening og aktivitet. Her er også barnas favoritt, Club Polly & Mino samt mulighet til å utvikle svømmekunnskapene i Apollos svømmeskole. Hotellet består to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda, og Olympus ligger bak Aphrodite med grønne gressplener og frodige planter. Begge har de leiligheter som er store nok også til den større familien. For de som vil se seg omkring tar det cirka 15 minutter å gå inn til Platanias.

Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for storfamilien eller vennegjengen. Villaen er på et plan og har plass til opptil åtte personer. Nyt feriedagene ved det private bassenget eller på den fine grillplassen. Villaen har også en egen hage med sitrustrær, oliventrær og velduftende lavendel og oregano. Hvorfor ikke leie en privat kokk som tilbereder et måltid helt etter deres ønskemål, for å feire en bursdag eller en bryllupsdag?