Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for storfamilien eller vennegjengen. Villaen er på et plan og har plass til opptil åtte personer. Nyt feriedagene ved det private bassenget eller på den fine grillplassen. Villaen har også en egen hage med sitrustrær, oliventrær og velduftende lavendel og oregano. Hvorfor ikke leie en privat kokk som tilbereder et måltid helt etter deres ønskemål, for å feire en bursdag eller en bryllupsdag?


Rom/leiligheter

Fireromsleilighet for 4-8 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 8 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gerianotis Villa ligger i det innbyggerne her kaller "Palaio Gerani", som betyr gamle Gerani. Villaen har røtter fra 1786, men fremstår i dag som et moderne feriehus med basseng, barnebasseng og jacuzzi samt en stor uteplass med matlagingsfasiliteter.

Villaen har to basseng hvorav det ene er et lite rundt barnebasseng. Det store bassenget er 1,5 meter dyp og barnebasseng 40 centimeter dyp. Bassengene holder alltid en behagelig temperatur, og varmes opp når det trengs tidlig og sent på sesongen (bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær). På soldekket rundt bassenget er det en jacuzzi, solsenger samt parasoller. Bassenghåndklær inkludert.

Rundt villaen ligger det en kjøkken- og krydderhage med vekster som trives i middelhavsområdet. Det finnes blant annet oliven- og mandarintrær, appelsin- og sitrontrær. På den fine uteplassen er det kullgrill, vedovn og gasskoker, så matlaging utendørs er ikke noe problem. Vil du leie kokk, så snakk med resepsjonen på Hotel Geraniotis Beach. Villaen har et musikkanlegg så etter middagen kan det bli dans på terrassen.

I nærheten av villaen er det et lite minimarked og en tradisjonell kafeneion. Nede ved hovedveien, cirka 800 meter unna, ligger et mindre supermarked, en taverna, apotek og et bakeri. Appelsin- og olivenlunder i området rundt villaen frister til deilige sykkelturer og spaserturer. To voksensykler og en barnesykkel finner du i villaen. Parkering til tre biler. Stranda i Gerani ligger 1,5 kilometer fra villaen og nås raskt med bil eller sykkel, eller så tar du en hyggelig tur gjennom olivenlundene. Stranda består av sand- og rullestein. På deler av stranda er det solsenger og parasoller til leie, men det finnes også store åpne flater for deg som vil ha fred og ro.

Du kan bestille transport med Apollo (buss fra flyplassen til Hotel Geraniotis Beach, videre med privat transport arrangert av hotellet). Innsjekking på hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Gerani

Myrion Beach

Aldersgrense på hotellet: 16 år Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel samt et herlig spa. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!

Asterion Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Asterion Suites & Spa ligger rett ovenfor stranda i Gerani og er en oase for deg som vil koble av i fredelige omgivelser, spis godt og nyttig og bare ta dagen som den kommer. Ved bassenget venter deilige solsenger og vil du bevege på deg er det både et treningsrom og sykler til låns. Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra for maks feriefølelse.

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach, det siste tilskuddet til våre populære familiehotell. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhet på stranda i Gerani med store bassengområder for barn og voksne samt flere restauranter og fasiliteter for trening og aktivitet. Her er også barnas favoritt, Club Polly & Mino samt mulighet til å utvikle svømmekunnskapene i Apollos svømmeskole. Hotellet består to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda, og Olympus ligger bak Aphrodite med grønne gressplener og frodige planter. Begge har de leiligheter som er store nok også til den større familien. For de som vil se seg omkring tar det cirka 15 minutter å gå inn til Platanias.