Myrion Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel samt et herlig spa. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuite for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 1-2 personer. Suiter med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et pent hotell fo voksne over 16 år i moderne stil. I det elegante og frodige bassengområdet er det et stort basseng med barneseksjon, og like ved ligger poolbaren (åpen på dagtid) der du kan kjøpe drikke. Rett nedenfor hotellet ligger sandstranda og frister med deilige bad i det krystallklare vannet. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert ved bassenget og på stranda.

Hotellet har en bufférestaurant der det serveres frokost og middag. Lunsj serveres i poolbaren. I à la carte-restauranten Thymari kan middagen inntas. En bar i lobbyen. Bufféen har ulike tema ett par ganger i uka.

Vil du trene er det treningsrom uten ekstra avgift. Padel mot avgift, utstyr kan leies. I hotellets spa er det badstue, tyrkisk hamam, oppvarmet innendørsbasseng og skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Kveldsunderholdning et par ganger i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Ladestasjon for elbil mot avgift. Heis kun i tre av fem bygninger.

Sentrum i den sjarmerende byen Gerani ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, med sin genuine greske atmosfære. Her er det tavernaer, kaféer og et bakeri, samt en bred strand med god plass. Har du lyst til å se deg omkring kan du ta lokalbussen inn til populære Chania by eller Platanias.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00
  • Middag kl. 18.45-21.30.

Alle hotell – Gerani

Asterion Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Asterion Suites & Spa ligger rett ovenfor stranda i Gerani og er en oase for deg som vil koble av i fredelige omgivelser, spis godt og nyttig og bare ta dagen som den kommer. Ved bassenget venter deilige solsenger og vil du bevege på deg er det både et treningsrom og sykler til låns. Legg til halvpensjon eller All Inclusive Ultra for maks feriefølelse.

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach, det siste tilskuddet til våre populære familiehotell. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhet på stranda i Gerani med store bassengområder for barn og voksne samt flere restauranter og fasiliteter for trening og aktivitet. Her er også barnas favoritt, Club Polly & Mino samt mulighet til å utvikle svømmekunnskapene i Apollos svømmeskole. Hotellet består to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger nærmest stranda, og Olympus ligger bak Aphrodite med grønne gressplener og frodige planter. Begge har de leiligheter som er store nok også til den større familien. For de som vil se seg omkring tar det cirka 15 minutter å gå inn til Platanias.

Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for storfamilien eller vennegjengen. Villaen er på et plan og har plass til opptil åtte personer. Nyt feriedagene ved det private bassenget eller på den fine grillplassen. Villaen har også en egen hage med sitrustrær, oliventrær og velduftende lavendel og oregano. Hvorfor ikke leie en privat kokk som tilbereder et måltid helt etter deres ønskemål, for å feire en bursdag eller en bryllupsdag?