Myrion Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Myrion Beach er et nybygd, moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og holde deg aktiv i treningsrommet og med padeltennis. Treningsrommet og padeltennis er begge gratis. Ønsker du litt ekstra i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng eller vakker havutsikt!

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Grand Suite med eget basseng for 2-4 personer. Juniorsuite for 2-3 personer. Superiorrom med delt basseng for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Suite med privat basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et nybygd hotell i moderne stil. I det elegante og frodige bassengområdet er det et stort basseng med barneseksjon, og like ved ligger poolbaren (åpen på dagtid) der du kan kjøpe drikke. Rett nedenfor hotellet ligger sandstranda og frister med deilige bad i det krystallklare vannet. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassenget og på stranda.

Hotellet har en hovedrestaurant, en à la carte-restaurant som er åpen til middag, samt en bar der du kan ta en drink innen middag. Bufféen har ulike tema ett par ganger i uka.

Døgnåpen resepsjon. Vil du trene tilbys gratis treningsrom (for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med foresatte) og padel tennis (utstyr mot avgift, banen er gratis). Romservice på dagtid mot kostnad. Kveldsunderholdning et par ganger i uka.

Sentrum i den sjarmerende byen Gerani ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, med sin genuine greske atmosfære. Her er det tavernaer, kaféer og et bakeri, samt en bred strand med god plass. Har du lyst til å se deg omkring kan du ta lokalbussen inn til populære Chania by eller Platanias.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og halvpensjon ekstra mot tillegg.
    Halvpensjon omfatter frokost og middag. Middagen kan byttes ut mot lunsj og må da bestilles dagen før.
    Halvpensjon ekstra omfatter 5 dager med halvpensjon/uke og 10 dager med halvpensjon/to uker.