Myrion Beach

Myrion Beach er et pent og moderne hotell om ligger ved stranda i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og aktiviteter som treningsrom og padel. For litt ekstra luksus i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom med delt basseng for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et nybygd hotell i moderne stil. I det elegante og frodige bassengområdet er det et stort basseng med barneseksjon, og like ved ligger poolbaren (åpen på dagtid) der du kan kjøpe drikke. Rett nedenfor hotellet ligger sandstranda og frister med deilige bad i det krystallklare vannet. Solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassenget og på stranda.

Hotellet har en bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. I à la carte-restauranten Thymari kan middagen inntas. En bar i lobbyen. Bufféen har ulike tema ett par ganger i uka.

Vil du trene er det treningsrom (for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med foresatte) og padel, utstyr mot avgift, banen inkludert. Romservice på dagtid mot kostnad. Kveldsunderholdning et par ganger i uka.

Sentrum i den sjarmerende byen Gerani ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, med sin genuine greske atmosfære. Her er det tavernaer, kaféer og et bakeri, samt en bred strand med god plass. Har du lyst til å se deg omkring kan du ta lokalbussen inn til populære Chania by eller Platanias.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Middagen i halvpensjon kan byttes ut mot lunsj, si i fra på hotellet dagen før.