Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Ettromsleilighetene ligger i Thamarakis Studios.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Fireromsleilighet med 4 ord. senger

Fireromsleiligheter med balkong eller terrasse. Tre soverom, ett med en dobbeltseng og to med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Toromsleilighetene ligger i Thamaris.

Antall personer: 4-6

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med markterrasse og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • De større ettromsleilighetene ligger i Thamaris.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Badekar eller dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Toromsleilighetene ligger i Thamaris.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn