Kalives Beach

Kalives Beach ligger i strandkanten i Kalives og har beholdt en ekte, gresk sjarm. Velg mellom bassengbad eller hotellstranda. Hotellet er fint utsmykket i ekte gresk stil og ved ett av bassengene står en mølle. Lekeplass og minidisko for barna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Superiorrom for 2 personer. Familierom for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Begynner å bli slitt. Dårlig vedlikeholdt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det sjarmerende hotellet Kalives Beach består av to bygninger og ligger ved den herlige Kalivesstranda. Her er det to deilige bassengområder med hvert sitt basseng, i det ene bassenget er det barneseksjon. Solsenger og parasoller ved bassenget og på hotellets egen del av stranda inkludert. Strandhåndklær mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant med en stor veranda, som ligger ved elven som renner forbi hotellet. Pent antrekk), gjelder i restauranten. Poolbar som serverer enkle retter, snacks og cocktails. Det er temakveld flere ganger i uka.

Fint lite spa med badstue, jacuzzi og massasje mot avgift. Innendørsbasseng. Lite treningsrom for gjester over 16 år. Bordtennis. Lekeplass. Spillfasiliteter (mot avgift). Underholdning og aktiviteter. Minidisko flere ganger i uka i perioden mai-september.

Wifi inkludert i fellesområdene. Taxiservice mot avgift. Gjennomgangstrafikk.

Bærekraft
Hotellet jobber strategisk og langsiktig med bærekraft med utgangspunkt i de 17 globale målene for bærekraftig utvikling. Det er Travelife Gold sertifisert og oppfyller kravene for miljømerket Green Key. Stranda ved hotellet har miljømerket med Blått flagg. Frokosten som serveres på hotellet er belønnet med merket Greek Breakfast, da den løfter frem de lokale smakene og produktene. Hotellet er også med i Tripadvisors Green Leader-program, som et Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Middagen kan byttes mot lunsj om du sier i fra dagen før.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-9.30.
 • Snacks kl. 11.00-12.00 & 16.00-17.00.
 • Iskrem kl. 11.00-12.00 & 16.00-17.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-20.30.
 • Ubegrenset med utvalgte lokale alkoholholdige drikkevarer, forfriskninger, raki, øl og vin kl. 11.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt over samt følgende:

 • Ubegrenset med utvalgt internasjonal alkoholholdig drikke.
 • Ferskpresset appelsinjuice til frokosten og på dagen.
 • Kaffe som espresso, cappuccino og varm sjokolade.
 • Basseng- og strandhåndklær.
 • Safe på rommet.
 • Fruktkurv på rommet med blant annet vin, frukt, juice og brus.
 • Lån av Espressomaskin (2 kapsler inkludert ved ankomsten).
 • En flaske vann på rommet, etterfylles hver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2025 kan ikke familierommene bestilles.

Alle hotell – Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig av tre hotell – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsrommet eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Kiani Beach Resort

Den langgrunne stranda, herlige barnebasseng, en stor lekepark og All Inclusive gjør Kiani Beach Resort til et ypperlig feriehotell for barnefamilier. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet og like ved ligger den populære lekeplassen.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger like ved stranda i Kalives. Hotellet har ikke fasiliteter så er hotellet et godt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien og bare nyte roen, havet og stranda. Det er gangavstand til byens supermarked, grønnsakhandler og tavernaer og kaféer.

Almyrida Village

Almyrida Village lokker med spektakulær utsikt mot havet der det ligger på en høyde omgitt av olivenlunder, like utenfor sentrum av Almyrida. Her er det et stort basseng og åpent terreng for både avkobling og lek.