Almyrida Resort

apollo mondo local

Almyrida Resort

  • • Herlig takterrasse med basseng
  • • Nyt middagen med utsikt fra takterrassen
  • • Fin beliggenhet ved stranda

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Almyrida Resort består egentlig av tre hotell – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsrommet eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom, Garden Wing for 2-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn. Toroms suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach, Almyrida Gardens og Almyrida Studios. Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Gardens ligger rett overfor hverandre og bare en liten blindvei med lokaltrafikk skiller bygningene. Almyrida Studios ligger cirka 270 meter unna. Dobbeltrom, Garden Wing ligger i den nye delen Almyrida Gardens. Alle gjester er velkommen til benytte samtlige fasiliteter hvilket gir deg et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning i kort gangavstand. Merk at visse fasiliteter har aldersgrense.

Både rommene og fellesområdene samt takterrassen har gjennomgått en renovering . En en ny spaavdeling er også på plass.

Gode bademuligheter
Her er det tre fine bassengområder med totalt fire basseng, hvorav ett med barneseksjon. Solsenger og parasoller i bassengområdene. På Almyrida Residence er det en takterrasse hvor alle har tilgang, men bassenget som ligger her er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Til stranda er det bare en kort spasertur.

Mat og underholdning
Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uka (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer per gang, begrenset plass.

Helse og trening
Hotellet har et lite spa med massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Et nytt innendørs basseng jacuzzi og en dampbadstue. For gjester toroms suitene og i dobbeltrommene i etasje er inngang inkludert. For gjester i de øvrige romkategoriene er det mot avgift. Treningsrom, aldersgrense 16 år, yngre gjester i følge med voksne. Biljard mot avgift.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene, laptop kan leies. Almyrida Residence ble bygd i 2007. Almyrida Beach ble bygd i 2001 og renovert i 2017/2018 og Almyrida Studios ble også bygd i 2001, men renovert i 2018/2019. Ved ankomst/avreise kan det siste stykket, fra hovedveien til hotellet, bli gjennomført med taxi.

Oppdag omgivelsene
Hotellet ligger nær stranda, restauranter og barer i byen. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 22 kilometer til Chania.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Almyrida & Kalives

Kiani Beach Resort

Den langgrunne stranda, herlige barnebasseng, en stor lekepark og All Inclusive gjør Kiani Beach Resort til et ypperlig feriehotell for barnefamilier. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet og like ved ligger den populære lekeplassen.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger like ved stranda i Kalives. Hotellet har ikke fasiliteter så er hotellet et godt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien og bare nyte roen, havet og stranda. Det er gangavstand til byens supermarked, grønnsakhandler og tavernaer og kaféer.

Kalives Beach

Kalives Beach ligger i strandkanten i Kalives og har beholdt en ekte, gresk sjarm. Velg mellom bassengbad eller hotellstranda. Hotellet er fint utsmykket i ekte gresk stil og ved ett av bassengene står en mølle. Lekeplass og minidisko for barna.

Almyrida Village

Almyrida Village lokker med spektakulær utsikt mot havet der det ligger på en høyde omgitt av olivenlunder, like utenfor sentrum av Almyrida. Her er det et stort basseng og åpent terreng for både avkobling og lek.