Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger like ved stranda i Kalives. Hotellet har ikke fasiliteter så er hotellet et godt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien og bare nyte roen, havet og stranda. Det er gangavstand til byens supermarked, grønnsakhandler og tavernaer og kaféer.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Fireromsleiligheter med fire ord. senger for 2-6.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som består av to deler, Thamirakis Studios og Thamiris, som ligger ved Kalives Beach på Kreta. Bestiller du en ettromsleilighet bor du på Thamirakis Studios eller Thamaris og bestiller du en større ettromsleilighet eller en toromsleilighet bor du på Thamiris.

Stranda består av myk sand blandet med noe stein og ligger praktisk talt rett utenfor hotelldelene. Her tilbys solsenger uten ekstra kostnad, og det er et begrenset antall parasoller til låns.

Resepsjon på Thamiris som er åpen cirka kl. 8.00-22.00 og resepsjonen på Thamirakis Studios har ingen faste åpningstider. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Det ligger et lite supermarked kun 150 meter unna. En større matbutikk ligger 1 kilometer fra hotellet. I gangavstand ligger den lokale grønnsakhandleren og en slakter. Tavernaer og butikker finnes cirka 1 kilometer fra hotellet. Minibank i området. Bare 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil i ferien er det parkeringsplasser cirka 100 meter fra Thamirakis Studios.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig av tre hotell – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsrommet eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Kiani Beach Resort

Den langgrunne stranda, herlige barnebasseng, en stor lekepark og All Inclusive gjør Kiani Beach Resort til et ypperlig feriehotell for barnefamilier. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet og like ved ligger den populære lekeplassen.

Kalives Beach

Kalives Beach ligger i strandkanten i Kalives og har beholdt en ekte, gresk sjarm. Velg mellom bassengbad eller hotellstranda. Hotellet er fint utsmykket i ekte gresk stil og ved ett av bassengene står en mølle. Lekeplass og minidisko for barna.

Almyrida Village

Almyrida Village lokker med spektakulær utsikt mot havet der det ligger på en høyde omgitt av olivenlunder, like utenfor sentrum av Almyrida. Her er det et stort basseng og åpent terreng for både avkobling og lek.