Kiani Beach Resort

Den langgrunne stranda, herlige barnebasseng, en stor lekepark og All Inclusive gjør Kiani Beach Resort til et ypperlig feriehotell for barnefamilier. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet og like ved ligger den populære lekeplassen.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-4 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter superior for 2-4 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleilighet superior i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kids disco stuff
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kiani Beach Resort er et moderne og familievennlig hotell. Hotellet består av to deler, North og South Wing. det er en trafikkert vei mellom de to delene. på hvert hotell er det et stort bassengområde med hvert sitt store basseng og ett av dem ligger like ved stranda. Begge bassengområdene har barnebasseng, og det ene har dessuten et basseng med vannsklier for de yngre barna. På South Wing er det tre treningsbaner i 50-meters bassenget. Solsenger, parasoller og basseng- og strandhåndklær inkludert. Poolbar med lettere snacks og forfriskninger ved det ene bassengområdet. Det er også et innendørsbasseng som er oppvarmet mars-mai samt i september -oktober.

Hotellet har tre restauranter og to barer. Det er en bufférestaurant i hver hotelldel, Symposium og Pool View Restaurant, der frokost, lunsj og middag inntas. Gluten- og laktosefrie retter samt veganske alternativ på forespørsel direkte til hotellet cirka en uke innen ankomst. Om kvelden er à la carte-restauranten Roof Top på South Wing åpen og serverer flere faste à la carte-menyer inspirert av det kretiske kjøkkenet, bordreservasjon kreves (ikke inkludert i All Inclusive). Pent antrekk, langbukser for menn i restaurantene til middag. I Beach Bar Dionysos serveres snacks og drikke fra formiddag til sen kveld. I poolbaren serveres drikke på dagtid.

Dag- og kveldsunderholdning. Barneklubb (6 ggr/uke) i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisco. Lekerom. To lekeplasser og større grøntområder som frister til aktivitet og lek.

To treningsrom (nøkkel hentes i resepsjonen), barn under 12 år må være i selskap med voksne. Tennis, vannpolo, dart og bordtennis, noen mot avgift. Dampbad mot avgift.

I South Wing har et herlige spa med badstue, dampbadstue, jacuzzi og massasje, alt mot avgift. Hotellet har et innendørsbasseng som er oppvarmet i april samt september og oktober, med hvilestoler og er forbeholdt gjester over 16 år, yngre i selskap av foresatte.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen ligger i North Wing. Laptop kan leies. Minimarked. Ladestolpe for el-biler. North Wing ble bygd i 2007 og renovert i 2020 og South Wing ble bygd i 2018. Hotellet ligger drøyt 2 kilometer utenfor Kalives sentrum. Utenfor hotellet er det en bussholdeplass der bussen til Chania by stopper.

Hotellets eldre del er bygd 2007 og ligger på strandsiden. Den nye delen er bygd i 2018. Det er restaurant, bar, treningsrom og bassengområder på begge delene. En mindre vei går mellom hotelldelene. Under respektive romkategori spesifiserer vi i hvilken del rommet ligger, men rommene i den eldre delen er renoverte til samme standard som de i den nye delen.

Avstanden til stranda er opp til 250 meter avhengig av hvor på hotellområdet leiligheten/rommet ligger.

Bærekraft
Hotellet jobber strategisk og langsiktig med bærekraft med utgangspunkt i de 17 globale målene for bærekraftig utvikling. Det er Travelife Gold sertifisert og stranda ved hotellet har miljømerket Blått flagg. Frokosten som serveres på hotellet er belønnet med merket Greek Breakfast, da den løfter frem de lokale smakene og produktene. Hotellet er også med i Tripadvisors Green Leader-program, som et Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurantene Symposium & Pool View kl. 8.00-10.00.
 • Iskrem i Beach Bar Dionysos kl. 11.00-18.00.
 • Varme og kalde retter, sandwicher, frukt og salat kl. 11.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurantene Symposium & Pool View kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurantene Symposium & Pool View kl. 19.00-21.00. Pent antrekk.
 • Ubegrenset med lokale drikker som øl, vin, drinker og brus kl. 11.00-23.00.

Ved All Inclusive Ultra mot tillegg er følgende inkludert i tillegg til vanlig All Inclusive:

 • Tennis 1 time per dag (må reserveres).
 • Bordtennis.
 • Damp badstue 1 time to ganger per uke/person.
 • En flaske vin og ett glass importert øl i restauranten hver dag.
 • Ubegrenset med utvalgt drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 11.00-23.00.
 • 40 % rabatt i restauranten Roof Top.
 • To glass ferskpresset appelsinjuice/dag.
 • En kopp espresso eller cappuccino/dag.
 • Wifi med høyere hastighet.
 • Velkomstpakke med en flaske vin, vann og frukt på rommet ved ankomst.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive/All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Støy fra et nybygg under oppføring på området kan oppfattes som forstyrrende for gjester i South Wing.

Alle hotell – Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig av tre hotell – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsrommet eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger like ved stranda i Kalives. Hotellet har ikke fasiliteter så er hotellet et godt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien og bare nyte roen, havet og stranda. Det er gangavstand til byens supermarked, grønnsakhandler og tavernaer og kaféer.

Kalives Beach

Kalives Beach ligger i strandkanten i Kalives og har beholdt en ekte, gresk sjarm. Velg mellom bassengbad eller hotellstranda. Hotellet er fint utsmykket i ekte gresk stil og ved ett av bassengene står en mølle. Lekeplass og minidisko for barna.

Almyrida Village

Almyrida Village lokker med spektakulær utsikt mot havet der det ligger på en høyde omgitt av olivenlunder, like utenfor sentrum av Almyrida. Her er det et stort basseng og åpent terreng for både avkobling og lek.