Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Wifi, safe (høyhastighet mot avgift) og luftkondisjonering inkludert. Minibar med brus, vann og øl inkludert, som etterfylles med drikke annenhver dag. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. To enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i feltsenger. Wifi, safe (høyhastighet mot avgift) og luftkondisjonering inkludert. Minibar med brus, vann og øl inkludert, som etterfylles med drikke annenhver dag. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 16 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom i etasje

Familierom i etasje med balkong eller terrasse. En trapp opp er det en sovehems med to enkeltsenger samt et bad. Nede er det mulighet for ekstrasenger sovesofa i stuedel. Det er åpent mellom etasjene. Wifi, safe (høyhastighet mot avgift) og luftkondisjonering inkludert. Minibar med brus, vann og øl inkludert, som etterfylles med drikke annenhver dag. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger sovesofa eller i to enkeltsenger i stuedel. De to delene separeres med en glassvegg uten dør eller det er to rom. Wifi, safe (høyhastighet mot avgift) og luftkondisjonering inkludert. Minibar med brus, vann og øl inkludert, som etterfylles med drikke annenhver dag. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 34-38 kvm
Antall personer: 2-4