Mitsis Norida Beach Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Familierom i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nydelig, pent og rent! Alt man trenger! God mat og god service. Også god service fra Apollo!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Norida Beach Hotel er stort og moderne hotell som ligger fint til ved stranda, som har det internasjonale miljømerket Blått Flagg. Hotellet har en hovedbygning med dobbeltrom, og flere frittstående, mindre hus med familierom. Her er det fem basseng med ferskvann og ett med saltvann samt et barnebasseng med ferskvann og et lite badeland med vannsklier og ferskvann. Solsenger, parasoller og badehåndklær. To poolbarer, der den ene er kun for voksne på kveldstid.

Hotellet har en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter; grillrestauranten Smokey Grill, fiskerestauranten Big Blue, den asiatiske restauranten Ni Hao og pizzarestauranten Oven on the Beach, samt flere barer. I hovedrestauranten er det mulig å få glutenfrie, laktosefrie, veganske og vegetar retter, på forespørsel og i god tid. Hovedrestauranten har temakvelder. Stasjonen Il Pizzaiolo i hovedrestauranten serverer, skal vi tro hotellet, øyas beste pizza og byr på show mens de tilbereder. Pent antrekk gjelder i bufférestauranten og á la carte-restaurantene til middag. På frokostbufféen er det et hjørne med tradisjonelle greske retter. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene.

Er du interessert i å trene er det flere sportsfasiliteter på hotellet; utendørs treningsstudio, tennis, aerobics, vanngymnastikk, sandvolleyball, bordtennis, kano og pedalbåter. På stranda tilbys vannsporter mot avgift.

For barna er det en lekeplass, aktivitetsleder og en ute kino. Det er også en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn i mellom 4 og 7 år, fra kl. 10.00 til 17.30, samt kveldsaktiviteter fra kl. 20.00-21.00. I juli og august er det en Maxi Club for barn 8 til 11 år og Junior Club for ungdommer 12-16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Det er nivåforskjeller inne på hotellområdet, noen rom ligger litt høyere eller lengre unna stranda. Avstanden til stranda kan være inntil 150 meter. Vil du se mer av Kos kan du hoppe på lokalbussen som stopper ved hotellet og kjører inn til Kardamena. Nyt av en god meze på en av de mange restaurantene eller ta en tur på strandpromenaden.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost kl. 4.00-7.00.
 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj i restauranten Smokey Grill en gang per uke kl. 9.00-12.00. Bordreservasjon.
 • Snacks og enkel mat kl. 10.00-23.00.
 • Crêpes i Crêperie kl. 8.30-00.30.
 • Iskrem kl. 10.00-24.00.
 • Pizza i restaurant Oven on The Beach kl. 10.30-18.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i restauranten Smokey Grill en gang per uke kl. 12.30-14.30. Bordreservasjon.
 • Afternoon tea kl. 17.00-19.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i grillrestauranten Smokey Grill en gang per uke kl. 18.30-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i fisk- og skaldyrsrestauranten Big Blue kl. 18.30-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i asiatiske restauranten Ni Hao kl. 18.30-22.00. Bordreservasjon.
 • Lettere buffé kl. 22.00-4.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin, drinker og mineralvann i en av hotellets barer kl. 10.00-2.00.
 • Miniklubb (4-12 år) med engelsktalende personale kl. 10.00-17.30 & 20.00-21.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Vi anbefaler at man bestiller bord for à la carte-måltidene i god tid. Det kan man gjøre under Dining på hotellets hjemmeside.

Sesongvariasjoner

Dobbeltrom for 1-3 personer kan bestilles sommeren 2024.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.