Akti Palace

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærme stranda.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Palace er et moderne og hyggelig hotell som består av 15 toetasjes bygninger som ligger omgitt av en frodig hage. Her er det et hovedbasseng og barnebasseng. Fra bassenget er det kun 10 meter til stranda. Det er solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda uten kostnad for hotellets gjester. Badehåndklær mot depositum. Liten vei må krysses for å komme til stranda.

I hotellets hovedrestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Det tilbys gresk og italiensk mat samt fiske- og kjøttretter. Det er i tillegg tre temarestauranter: The Red Elephant med asiatisk mat, The Lucullus med gresk mat og The Asterias som har greske fiske -og skalldyrsretter fra fast meny. Restauranten ved bassenget serverer lunsjbuffé.

Liker du å trene og ønsker litt ekstra avkobling er det både treningsrom og spa på Akti Palace. I spaavdelingen er det badstue, oppvarmet basseng og massasje mot avgift. Hotellet tilbyr også tennis (inkl. timer med trener), mini-fotball, boccia og kanoer. Noen av aktivitetene er på nabohotellet Akti Beach Club. På stranda er det motoriserte vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi). Rundt bassenget og på stranda er det aktiviteter som stretching hver dag.

Barna er selvsagt velkomne på Akti Palace. Her er det barneklubb for barn mellom 4 og 12 år og småbarns klubb for de mellom 1 og 4 år, begge i hotellets regi. Barneklubbene er åpne hver dag fra kl. 10.00 til 18.00.

Det er kveldsunderholdning i de to amfiteatrene. I Aphrodite er det cabaret-show og minidisko. Zeus tilbyr livemusikk fem dager i uka.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Det er bare hovedbygningen som har heis. Sentrum i den koselige småbyen Kardamena ligger cirka 4 kilometer fra hotellet og det tilbys buss dit flere ganger per dag. Ta turen inn for å smake deilig meze i en av de sjarmerende restaurantene eller ta en kveldstur blant de små handelsbodene.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00–10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30.
 • Middagsbuffé 19.00–22.00.
 • Nattbuffé 22.00–7.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.00-19.00.
 • Frukt og pannekaker i poolbaren kl. 22.00-24.00.
 • En valgfri à la carte-middag/opphold i den asiatiske restauranten The Red Elephant kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00. Bordreservasjon.
 • En valgfri à la carte-middag/opphold i fisk- og skalldyrrestauranten The Asterias kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00. Bordreservasjon.
 • En valgfri à la carte-middag/opphold i den greske gourmetrestauranten The Lucullus kl. 18.45-20.15 eller kl. 20.30-22.00. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drinker døgnet rundt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.