Akti Palace

Akti Palace

 • • All Inclusive
 • • Stort bassengområde ved stranda
 • • Gratis solsenger
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Familierom i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Palace er et moderne og hyggelig hotell som består av 15 bygninger som ligger omgitt av en frodig hage. Her er det et hovedbasseng og barnebasseng. Fra bassenget er det kun 10 meter til stranda. Det er gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Badehåndklær mot depositum. Liten vei må krysses for å komme til stranda.

I hotellets hovedrestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Det tilbys gresk og italiensk mat samt fiske- og kjøttretter. Det er i tillegg tre temarestauranter: The Red Elephant med asiatisk mat, The Lucullus med gresk mat og The Asterias som har greske fiske -og skalldyrsretter som spesialitet. Restauranten ved bassenget serverer lunsjbuffé.

Liker du å trene og ønsker litt ekstra avkobling er det både treningsrom og spa på Akti Palace. I spaavdelingen er det badstue, oppvarmet basseng og massasje mot avgift. Hotellet tilbyr også gratis tennis (inkl. timer med trener), mini-fotball, boccia og kanoer. Noen av aktivitetene er på nabohotellet Akti Beach Club. På stranda er det motoriserte vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi). Rundt bassenget og på stranda er det aktiviteter som yoga og stretching hver dag.

Barna er selvsagt velkomne på Akti Palace. Her er det barneklubb for barn mellom 4 og 12 år og småbarns klubb for de mellom 1 og 4 år, begge i hotellets regi. Det er kveldsunderholdning i de to amfiteatrene. I Aphrodite er det cabaret-show og minidisko. Zeus tilbyr livemusikk fem dager i uka. Gratis wifi på hele hotellområdet og resepsjonen er døgnåpen.

Sentrum i den koselige småbyen Kardamena ligger cirka 4 kilometer fra hotellet og det tilbys gratis buss dit flere ganger per dag. Ta turen inn for å smake deilig meze i en av de sjarmerende restaurantene eller ta en kveldstur blant de små handelsbodene.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00–10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30.
 • Middagsbuffé med gresk og italiensk mat samt grillet fisk og kjøtt 19.00–22.00.
 • Nattbuffé 22.00–7.00.
 • Laguna bar kl. 10.00–00.30.
 • Poolrestauranten er åpen mellom kl. 10.00–00.00: Fra kl. 10.00–18.00 serveres det enklere retter (som hamburgere og pizza) samt forfriskninger, te og kaffe. Mellom kl. 12.00 og 16.00 serveres varme og kalde retter i form av grillet fisk og kjøtt. Fra kl. 18.00 til 21.00 er det forfriskninger, kaffe og te. Fra kl. 22.00 til 23.30 serveres det frukt, crepes, alkoholholdig drikke, forfriskninger, kaffe og te.
 • Den asiatiske restauranten The Red Elephant kl. 18.45–22.00 (bordreservasjon).
 • Fisk- og skalldyr restauranten The Asterias kl. 18.45–22.00 (bordreservasjon).
 • Den greske gourmetrestauranten The Lucullus kl. 18.45–22.00 (bordreservasjon).
 • Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker døgnet rundt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Verdt å vite

 • Barneklubbene er åpne hver dag fra kl. 10.00 til 18.00.
 • Det er bare hovedbygningen som har heis.

Alle hoteller – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos ligger perfekt til på sandstranda, som er merket med EUs Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele 16 basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Norida Beach Mitsis Hotels på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn 4 barnebasseng å velge blant!