Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mat og renhold på rommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lagas Aegean Village ligger rett ovenfor stranda like utenfor Kardamena. Hotellets bassengområde ligger mellom bungalowene som klatrer oppover i fjellsiden og havet. Her venter aktive dager med alt fra tennis til barneklubber og underholdning til rolige dager i skyggen av et pinjetre i strandkanten.

Hotellet har et stort og herlig bassengområde med store gressplener og palmer, et stort basseng, et separat barnebasseng, solsenger og parasoller inkludert samt bassenghåndklær mot avgift og depositum. Her ligger også poolbaren og snackbaren. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

Lagas Aegean Village har en bufférestaurant der du kan spise frokost og middag. I snackbaren ved bassenget spiser du lunsj og der serveres salater, varme retter, snacks, frukt og desserter samt pizza og gyros. En poolbar der du kan spise snacks, iskrem, varm og kald drikke og smoothies. En bar i lobbyen. Pent antrekk – langbukser for menn til middagen.

Hotellet har et stort tilbud av aktiviteter som volleyball, fotball, minigolf, vannpolo, strandvolleyball, dart, biljard og bordtennis. Tennis og belysning mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 18 år, mot avgift som må reserveres. Det er også 18 årsgrense i spaet med et innendørsbasseng, badstue samt spabehandlinger, alle mot avgift. For familiens minste er det en internasjonal barneklubb for barn i alderen 4–12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Suvenirbutikk. Bil- og sykkelutleie. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Til Kardamena er det 1,5 kilometer og til Kos by cirka 30 kilometer.

Avstanden til stranda og hotellets fasiliteter varierer avhengig av hvor på hotellet du bor. Deler av stranda har steinete bunn.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.