Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 13 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Porto Bello Beach ligger like ovenfor stranda i Kardamena på Kos. Hotellet har alt som skal til for at du skal ha en behagelig og avslappende ferie med bad i basseng, besøk i badelandet, dager på stranda og All Inclusive inkludert.

Hotellet har et basseng med saltvann samt et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller ved begge bassengområdene og på hotellets private del av stranda. Basseng- og strandhåndklær er inkludert og kan byttes tre ganger/uke. Det er også sju andre basseng som tilhører rommene med delt basseng. Avståndet till stranden varierar från 50 till 300 meter beroende på var på hotellet du bor. Det finns en tunnel mellan hotellet och stranden.

Hotellet har ett stort utvalg av restauranter og barer. Bufférestauranten disker opp med frokost, lunsj og middag. Det er også to andre bufférestauranter som serverer gresk mat og mat fra middelhavslandene. À la carte-restauranten Italian Restaurant serverer gode italienske retter. I baren på stranda serveres drikke og kald snacks. I poolbaren og i Lounge Bar serveres drikke. Pent antrekk, langbukser for menn, gjelder i alle restauranter til middag. Noen restauranter krever bordreservasjon dagen før.

Porto Bello Beach har et stort tilbud av sporter, aktiviteter, blant annet vanngymnastikk, yoga, pedalbåter og kajakker, fotball, tennis, bordtennis, dart, sandvolleyball og vannpolo samt lettere underholdning om kvelden. Vannsportsenter mot avgift. Lekeplass. Barneklubb i hotellet regi for barn 4-11 år med engelsktalende personale.

Ovenfor hotellet ligger det store badelandet Aquatica Water Park som er mot avgift. I badelandet er det flere vannsklier, lazy river, fritt fall, et lite badeland for de minste, en kafé, safe, solsenger og parasoller. Noen av vannskliene må man være minst 120 cm lang for å kunne kjøre. Mat og drikke inne i parken er ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program.

Wifi er inkludert på hele hotellet, også på stranda. Vannkoker kan lånes på forespørsel. Minimarked. Avstanden til stranda varierer fra 50 til 300 meter, avhengig på hvor på hotellet du bor. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Tunnel mellom hotellet og stranda. Hotellet ligger 3 kilometer fra sentrum av Kardamena og 30 kilometer fra Kos by. Flytrafikken i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Sta Astra kl. 7.30-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten Sta Astra kl. 10.30-11.00.
 • Snacks og iskrem i strandbaren Let's Sea kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Sta Astra og i Ocean Mediterranean Restaurant kl. 12.30-14.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren Sorriso kl. 16.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Sta Astra og i Olea Greek Taverna kl. 19.00-21.30.
 • En middag per opphold i à la carte-restauranten Mezzo Mezzo kl. 19.00-21.30 (øl og brus er inkludert).
 • Snacks i poolbaren Sorriso kl. 23.30-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00. Strandbaren er åpen kl. 10.00-18.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!