Albatros (Korfu)

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Like ved strandstranda i Moraitika ligger hotell Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Albatros ligger rett ved sandstranda i Moraitika og er bygd i typisk Korfu stil – elegant men koselig og komfortabelt. Den store terrassen er omgitt av grønne vekster og en hage, og ut mot havet ligger bassengområdet med et basseng, jacuzzi samt gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. På sandstranda ved hotellet er det solsenger og parasoller mor avgift. Det er også vannsportsaktiviteter på stranda, disse er ikke i hotellets regi.

På hotellet er det en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, to barer og en bistro ved stranda. Det er også et spa og en skjønnhetssalong i hage. Lekeplass. Gratis wifi inne på hotellområdet. Om du vil se mer av Korfu med leiebil tilbys gratis parkering.

Sentrum i Moraitika ligger en kort spasertur fra Albatros, og der er det restauranter, shoppingstrøk og kveldsunderholdning. Glem ikke å ta en tur inn i den gamle bydelen, Ano Moraitika, med små hvitkalkede hus og vakker utsikt. Korfu by ligger 20 kilometer fra hotellet og om du vil oppleve den unike arkitekturen, de trange gatene i gamlebyen og et større utvalg av restauranter anbefaler vi en tur dit.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert. Halvpensjon er frokostbuffé og middagsbuffé uten drikke.
  • All Inclusive mot avgift.