Albatros (Korfu)

Like ved strandstranda i Moraitika ligger nyrenoverte Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen og folket som jobbet der. Veldig positive og behjelpelige på alle måter. Og kort vei til...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Albatros ligger rett ved sandstranda i Moraitika og er bygd i typisk Korfu stil – elegant men koselig og komfortabelt. Den store terrassen er omgitt av grønne vekster og en hage, og ut mot havet ligger bassengområdet med et basseng, jacuzzi samt solsenger, parasoller og bassenghåndklær mot avgift. På sandstranda ved hotellet er det solsenger og parasoller mot avgift. Det er også vannsportsaktiviteter på stranda, disse tilhører ikke i hotellet.

På hotellet er det en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, to barer og en bistro ved stranda.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Lekeplass.

Sentrum i Moraitika ligger en kort spasertur fra Albatros, og der er det restauranter, shoppingstrøk og kveldsunderholdning. Glem ikke å ta en tur inn i den gamle bydelen, Ano Moraitika, med små hvitkalkede hus og vakker utsikt. Korfu by ligger 20 kilometer fra hotellet og om du vil oppleve den unike arkitekturen, de trange gatene i gamlebyen og et større utvalg av restauranter anbefaler vi en tur dit.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-21.00.
  • Snacks i Veranda Bar kl. 11.00-12.00 & 17.00-18.00.
  • Iskrem i Veranda Bar kl. 15.00-18.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl og vin i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Moraitika

Delfinia

Delfinia ligger på stranda og det er like kort vei til friske bad i havet som i bassenget. I hotellhagen kan du hvile i skyggen eller i sola. Restauranten disker opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter.

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsenga. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et stilig designet hotell som ligger like ovenfor stranda i Moraitika. Hotellet er bygd i en gammel olivenlund og her går fargene og innredningen i moderne stil med myke jordnære farger og naturmateriale. Hotellet har et basseng, en smal strand med solsenger og et velrennomert kjøkken med god og vellaget mat.