Nasos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nasos er et fint hotell i stilren design med lyse og komfortable dobbeltrom. Her er det et bassengområde med ett stort basseng, ett separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Poolbar som også serverer enklere retter. Stranda, som ligger en kort spasertur fra hotellet, er langgrunn og barnevennlig.

Hotellets bufférestaurant er åpen til frokost og middag.

Wifi inkludert. Bordtennis og biljard mot avgift. I blant er det underholdning i form av musikk og danseoppvisninger. Lekeplass. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i omgivelsene utenfor hotellet. Hotellet består av flere bygninger.

Måltider

Inkludert i spesifisert romtype sommeren 2023:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg for rom med frokost sommeren 2023:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Inkludert i spesifiserte romtyper sommeren 2024:

  • Frokostbuffé eller
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middag kl. 18.30-21.30.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan dobbeltrommene bestilles med frokost eller med halvpensjon.

Alle hotell – Moraitika

Delfinia

Delfinia ligger på stranda og det er like kort vei til friske bad i havet som i bassenget. I hotellhagen kan du hvile i skyggen eller i sola. Restauranten disker opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsenga. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.

Albatros Korfu

Like ved strandstranda i Moraitika ligger nyrenoverte Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et stilig designet hotell som ligger like ovenfor stranda i Moraitika. Hotellet er bygd i en gammel olivenlund og her går fargene og innredningen i moderne stil med myke jordnære farger og naturmateriale. Hotellet har et basseng, en smal strand med solsenger og et velrennomert kjøkken med god og vellaget mat.