Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsengen. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Balkongen, regndusjen og frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alkionis ligger i sentrum av Moraitika i gangavstand til en av Korfus fineste strender. På hotellet er det en solterrasse, et basseng med gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot depositum og en lekeplass for de yngre gjestene.

Hotellets restaurant har sitteplasser ute slik at alle måltider kan nytes under åpen himmel om dere ønsker det. Bussholdeplassen ligger kun 20 meter fra hotellet og du kommer deg enkelt inn til Korfu by for litt shopping, sightseeing eller en middag på en av de hyggelige restaurantene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Moraitika

Delfinia

På hotell Delfinia bor du på stranda og like nært til friske bad i havet som i bassenget. I restauranten diskes det opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter. Vil du høre bølgenes brus fra rommet skal du bestille et superiorrom med havutsikt.

Sentido Apollo Palace

På Korfus sørlige kyst, sør i Moraitika, ligger det herlige og familievennlige hotellet Sentido Apollo Palace. I hotellets frodige hage står oliventrær og her ligger også det innbydende bassengområdet. Benytt hotellets brede aktivitetstilbud, ta det helt med ro i spaet eller gå den korte turen til stranda for et deilig bad i havet.

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Flamingo Apts

Leilighetshotellet Flamingo Apts ligger like utenfor Moraitika sentrum. Her bor du i fine leiligheter som har alt som trengs for en herlig ferie. Hotellet og bassengområdet ligger i en hage, og det er barneseksjon i bassenget. Til stranda i Moraitika går du på et kvarter.