The Olivar Suites

The Olivar Suites er et stilig designet hotell som ligger like ovenfor stranda i Moraitika. Hotellet er bygd i en gammel olivenlund og her går fargene og innredningen i moderne stil med myke jordnære farger og naturmateriale. Hotellet har et basseng, en smal strand med solsenger og et velrennomert kjøkken med god og vellaget mat.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 1-2 personer. Juniorsuite med eget basseng for 1-2 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer/2-4 personer hvorav 2 barn. Deluxesuite med eget basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten, de ansatte, ytte servise og var blide.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Olivar Suites har et fint bassengområde med et basseng. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkluderte. Vil du bade i havet er det en 200 meter lang sandstrand like nedenfor hotellet med krystallklart vann der det også er solsenger, parasoller og strandhåndklær.

Hotellets restaurant Flya serverer frokostbuffé og holder åpent for lunsj og middag frem til kl. 23.00. I kjøkkenet jobber blant annet en av Hellas' beste kjøkkensjefer og det serveres retter fra Korfu, Hellas og de andre landene rundt Middelhavet. Gluten- og laktosefrie retter står også på menyen. Olibar er en bar som ligger i en gammel vindmølle og serverer kaffe, smoothies, drinker og lettere retter på dagtid og er åpent til rett over midnatt.

Treningsrom. Skjønnhetsbehandlinger og badstue mot avgift.

Bar i resepsjonen. Strykejern og strykebrett til utlån. Butikk med produkter fra lokale håndverkere. Til Korfu by er det cirka 22 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt à la carte-lunsj eller à la carte-middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, à la carte-lunsj og à la carte-middag).

Serveringstider:

  • Frokosten serveres kl. 7.30-11.00.

Restauranten er åpen på dagtid og på kvelden frem til kl. 23.00.

Alle hotell – Moraitika

Delfinia

Delfinia ligger på stranda og det er like kort vei til friske bad i havet som i bassenget. I hotellhagen kan du hvile i skyggen eller i sola. Restauranten disker opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter.

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsenga. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.

Albatros Korfu

Like ved strandstranda i Moraitika ligger nyrenoverte Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.