Delfinia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Delfinia ligger på stranda og det er like kort vei til friske bad i havet som i bassenget. I hotellhagen kan du hvile i skyggen eller i sola. Restauranten disker opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At det lå i en olivenlund med bevarte tre
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delfinia ligger fint til like ved stranda, med mye grønt og store gressplener. Hotellet består av tre bygninger der superiorrommene ligger i hovedbygningen og dobbeltrommene i de to andre bygningene.

Mellom høye sypresser og knudrete oliventrær ligger Delfinias bassengområde med et stort basseng, separat barnebasseng, jacuzzi samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Her er det alltid mulig å finne seg en plass i skyggen fra den varme sola for å lese en bok, spille kort eller bare ta det med ro. Stranda består av sand blandet med rullesteiner, også her er det solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift.

Bufférestauranten Feakes serverer frokost og middag. Tavernaen Nausica serverer lokale retter til vakker utsikt over stranda. I strandbaren Kirki Beach Bar kan du nyte et glass juice, en kopp kaffe eller en smoothie.

Treningsrom. Biljard mot avgift. Tennis, bordtennis og dart. Kveldsaktiviteter 6 ggr/uke. En kort spasertur fra hotellet er det dykking og andre vannaktiviteter mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellområdet. Vannkoker kan lånes i resepsjonen. Sentrum av Moraitika ligger i gangavstand og der finner du restauranter, shoppingstrøk og andre fornøyelser. Vil du få med deg en severdighet fra Unescos verdensarvliste kan du jo ta turen inn til Korfus gamle bydel.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Moraitika

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsenga. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.

Albatros Korfu

Like ved strandstranda i Moraitika ligger nyrenoverte Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et stilig designet hotell som ligger like ovenfor stranda i Moraitika. Hotellet er bygd i en gammel olivenlund og her går fargene og innredningen i moderne stil med myke jordnære farger og naturmateriale. Hotellet har et basseng, en smal strand med solsenger og et velrennomert kjøkken med god og vellaget mat.