Delfinia

Delfinia

  • • På stranda
  • • Halvpensjon inkludert
  • • Bestill med havutsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Delfinia ligger på stranda og det er like kort vei til friske bad i havet som i bassenget. I hotellhagen kan du hvile i skyggen eller i sola. Restauranten diskeer opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter.

DEAL: Epirus, Korfu og Saranda

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til Epirus, LefkasKorfu og Saranda! Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og imøtekommende personale. Fin beliggenhet og have. Stranden ypperlig, ikke overbefolke...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delfinia ligger fint til like ved stranda, med mye grønt og store gressplener. Hotellet består av tre bygninger der superiorrommene ligger i hovedbygningen og dobbeltrommene i de to andre bygningene.

Mellom høye sypresser og knudrete oliventrær ligger Delfinias bassengområde med et stort basseng, separat barnebasseng, jacuzzi samt solsenger og parasoller. Her er det alltid mulig å finne seg en plass i skyggen fra den varme sola for å lese en bok, spille kort eller bare ta det med ro. Stranda består av sand blandet med rullesteiner, også her er det solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift.

Bufférestauranten Feakes serverer frokost og middag. Tavernaen Nausica serverer lokale retter til vakker utsikt over stranda. I strandbaren Kirki Beach Bar kan du nyte et glass juice, en kopp kaffe eller en smoothie.

Wifi er inkludert på hele hotellområdet. Treningsrom mot avgift. Biljard mot avgift. Tennis, bordtennis og dart. Morgenaktiviteter som yoga og kveldsaktiviteter 6 ggr/uke. En kort spasertur fra hotellet er det dykking og andre vannaktiviteter mot avgift.

Sentrum av Moraitika ligger i gangavstand og der finner du restauranter, shoppingstrøk og andre fornøyelser. Vil du få med deg en severdighet fra Unescos verdensarvliste kan du jo ta turen inn til Korfus gamle bydel.

Måltider

Inkudert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hoteller – Moraitika

Nasos

Nasos er et fint og stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den langgrunne sandstranda er bare en kort spasertur unna, og på hotellet venter et hyggelig bassengområde og en restaurant.

Alkionis

Alkionis ligger i gangavstand til sandstranda i Moraitika der du kan more deg vannsport eller bare hvile ut i solsengen. På hotellområdet er det et basseng for oppfriskende bad og en solfylt veranda der morgenkaffen kan nytes.

Albatros (Korfu)

Like ved strandstranda i Moraitika ligger nyrenoverte Albatros, et sjarmerende hotell med gjestfri atmosfære. Fra bassengområdet er det en herlig utsikt over havet og en kort spasertur bortenfor ligger Moraitika sentrum med restauranter og fornøyelser. For et ekstra komfortabelt opphold kan du legge til All Inclusive.

The Olivar Suites

The Olivar Suites er et stilig designet hotell som ligger like ovenfor stranda i Moraitika. Hotellet er bygd i en gammel olivenlund og her går fargene og innredningen i moderne stil med myke jordnære farger og naturmateriale. Hotellet har et basseng, en smal strand med solsenger og et velrennomert kjøkken med god og vellaget mat.