Kontokali Bay

Kontokali Bay

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Bestill rom med eget basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng

UKENS DEAL

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til:

Santorini Skiathos Kos
Limnos Samos Epirus
Lefkas Korfu Saranda

Rabatten gjelder også på kombinasjonsreiser på disse reisemålene. Rabatten gjelder alle avreiser gjennom hele sommersesongen 2023 . Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og mat på restauranten Parea.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kontokali Bay på Korfu er et luksuriøst hotell som ligger ved kysten cirka 6 kilometer fra Korfu by. Her er det er fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebasseng i området barneklubben, som ligger et lite stykke fra hovedbassenget og  andre fasiliteter.

Fire restauranter der frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten Horizon, tavernaen Marina som ligger på stranda, á la carte-restauranten Asterias som serverer frokost og middag og strandrestauranten Paréa har gresk mezé til lunsj og middag. Barene Panorama i lobbyen og Alegro på stranda. Livemusikk og underholdning hver kveld. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne når det er som travlest i restauranten.

Spa for hotellets gjester. I spaet er det oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbad, treningsrom og et relaxrom. Spaet består av elleve rom, hvorav to større rom for par, og tilbyr en rekke behandlinger som massasje, body wraps og aromaterapi mot avgift. Spaet har et nytt wellness-konsept med blant annet kostrådgivning og behandlinger med biologiske produkter. Spaet har aldersgrense 16 år.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Aktiviteter som bordtennis, dart og sandvolleyball inkludert. Yoga, stretching, aerobics, fotturer og tennis inkludert. Tennis mot avgift om kvelden. Vannsport og biljard mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Hotellbuss t/r Korfu by (plassreservasjon i resepsjonen) inkludert. Lokaltrafikk.                                                                                    

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj og middagsbuffé).

Middag kan byttes mot lunsj i halvpensjon.

Verdt å vite

  • Hotellets strand har blitt tildelt det internasjonale miljømerket Blått flagg for rent vannet.
  • Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert. En sertifisering som går på matsikkerhet.

Alle hoteller – Dassia, Gouvia & Kontokali

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.

Cook's Club Corfu

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Corfu er et trendy hotell som lokker unge voksne som vil bo på et hipt, barnefritt hotell med stilig design. Her spilles musikken av håndplukkede DJs og restaurantene serverer lekker mat og bartenderen mikser digge drinker som er en fryd for øyet og ganen. All Inclusive er inkludert.