Kontokali Bay

Kontokali Bay

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Bestill rom med eget basseng
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Elegante Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Det stilige bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med delt basseng


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kontokali Bay på Korfu er et luksuriøst hotell som ligger ved kysten cirka 6 kilometer fra Korfu by. Her er det er fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebasseng i området barneklubben, som ligger et lite stykke fra hovedbassenget og  andre fasiliteter.

Fire restauranter der frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten Horizon, tavernaen Marina som ligger på stranda, á la carte-restauranten Asterias som serverer frokost og middag og strandrestauranten Paréa har gresk mezé til lunsj og middag. Barene Panorama i lobbyen og Alegro på stranda. Livemusikk og underholdning hver kveld. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne når det er som travlest i restauranten.

Gratis wifi i fellesområdene. Gratis spa for hotellets gjester. I spaet er det oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbad, treningsrom og et relaxrom. Spaet består av elleve rom, hvorav to større rom for par, og tilbyr en rekke behandlinger som massasje, body wraps og aromaterapi mot avgift. Spaet har et nytt wellness-konsept med blant annet kostrådgivning og behandlinger med biologiske produkter. Spaet er kun for gjester over 16 år. Gjestene får 15 minutters gratis massasje en gang per opphold.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Gratis aktiviteter som bordtennis, dart og sandvolleyball. Gratis yoga, stretching, aerobics, fotturer og tennis. Tennis mot avgift om kvelden. Vannsport og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss t/r Korfu by (plassreservasjon i resepsjonen). Lokaltrafikk.                                                                                    

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- eller helpensjon mot tillegg. Gjester med halvpensjon kan spise i á la carte-restaurantene mot avgift. Middag kan byttes mot lunsj i halvpensjon.

Verdt å vite

  • Hotellets strand har blitt tildelt EUs Blått flagg for rent vannet.
  • Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert. En sertifisering som går på matsikkerhet.
  • Hotellet mottok Trip Advisors Certificate of Excellence Award 2018