Kontokali Bay

Kontokali Bay

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Bestill rom med eget basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kontokali Bay på Korfu er et luksuriøst hotell som ligger ved kysten cirka 6 kilometer fra Korfu by. Her er det er fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebasseng i området barneklubben, som ligger et lite stykke fra hovedbassenget og  andre fasiliteter.

Fire restauranter der frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten Horizon, tavernaen Marina som ligger på stranda, á la carte-restauranten Asterias som serverer frokost og middag og strandrestauranten Paréa har gresk mezé til lunsj og middag. Barene Panorama i lobbyen og Alegro på stranda. Livemusikk og underholdning hver kveld. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne når det er som travlest i restauranten.

Gratis wifi i fellesområdene. Gratis spa for hotellets gjester. I spaet er det oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbad, treningsrom og et relaxrom. Spaet består av elleve rom, hvorav to større rom for par, og tilbyr en rekke behandlinger som massasje, body wraps og aromaterapi mot avgift. Spaet har et nytt wellness-konsept med blant annet kostrådgivning og behandlinger med biologiske produkter. Spaet er kun for gjester over 16 år. Gjestene får 15 minutters gratis massasje en gang per opphold.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Gratis aktiviteter som bordtennis, dart og sandvolleyball. Gratis yoga, stretching, aerobics, fotturer og tennis. Tennis mot avgift om kvelden. Vannsport og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss t/r Korfu by (plassreservasjon i resepsjonen). Lokaltrafikk.                                                                                    

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- eller helpensjon mot tillegg. Gjester med halvpensjon kan spise i á la carte-restaurantene mot avgift. Middag kan byttes mot lunsj i halvpensjon.

Verdt å vite

  • Hotellets strand har blitt tildelt det internasjonale miljømerket Blått flagg for rent vannet.
  • Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert. En sertifisering som går på matsikkerhet.

Alle hoteller – Dassia, Gouvia & Kontokali

Averto

Leilighetshotellet Averto er et lite og koselig familieeid hotell. Hotellet ligger i gangavstand til Dassias sentrum. Ved bassengområdet er det gratis wifi og i poolbaren serveres kald og varm drikke. Stranda ligger en kort spasertur fra hotellet.

Govino Bay

Govino Bay i Gouvia på Korfu ligger i en frodig hage ved en bukt med egen badestrand. Her er det et herlig bassengområde og oliventrær som gir skygge for solen. I leiligheten finner du det du trenger for å føle deg som hjemme i ferien.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger rett ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legges til for et ekstra komfortabelt opphold.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare et steinkast fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum i Dassia der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.