Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Bra personale. Nydelig område.
-
Lunch-rest - begrenset utvalg. Dyr mat og drikke. Mye unger i bassengområdet, til trodd for eget barnebasseng.

Bekreftet gjest: 2023-07-02


9 av 10

+
Spaavdeling, siden det var noe regn under oppholdet kunne vi svømme innendørs.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

2458 vurderinger
Utmerket
 
1657
Veldig bra
 
575
Bra
 
161
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

15.10.2018

av line1123 Oslo, Norge

Bra hotell, men litt for pent?

Var et bra hotell med bra service, men jeg syntes den var litt for formel etter som at hvis man skulle spise inne på hotellet så måtte man ha på seg litt «pen klær» fikk beskjed at de ville helst at gutter skulle gå i bukser og jenter i kjoler eller noe liknende... og som alle andre hoteller med basseng eller i nærheten av strand så er det om å være først for å få solsenger på de beste stedene.

 
19.07.2018

av 23ivara Oslo, Norge

Supert hotell - topp standard

Vi besøkte Kontokali bay med barn (6år) i juli 2018. Stedet har to flotte sandstrender, tre gode restauranter og stort saltvannsbasseng med «infinity view» over havet inn mot Korfu by. Det er langgrunt og klart vann slik at barn kan leke i strandkanten. Alle solstoler har bestillingsfunksjon for mat og drikke og servicen er svært rask og hyggelig. Vi hadde rom med privat basseng mot inngangssiden (man ser mastene til alle seilbåtene ved yacht-klubben i horisonten). Det er gode restauranter utenfor hotellet i gangavstand. Vi likte særlig godt restauranten som selger fersk fisk og sjømat til høyre for inngangen til hotellet. De har en balkong som ligger på vannet hvor det er svært hyggelig å sitte på kvelden. Eneste minus med oppholdet var reisebyrået Apollo, som vi brukte. De roter med bestillinger, får ikke med seg endringer og tar betalt for service som de ikke gir. Å bestille fly direkte og ordne hotellet selv er mye billigere og sannsynligvis å foretrekke. Kontokali var det imidlertid ingenting galt å si om. Det er et veldig bra hotell!

 
08.10.2013

av Andreas H Holmestrand, Norge

Flott resort med en perfekt beliggenhet nær Korfu by

Vi var her sommeren 2013 i 2 uker. Trodde det skulle bli lenge, men det var det ikke. Et virkelig behagelig område, velholdt og pent opparbeidet. Maten var førsteklasses, ikke det typiske 'all inclusive kantine preget' man kan finne andre steder. Fullt mulig å spise sunt også. Veldig hyggelige kelnere og ansatte. Ideel avstand til Korfu by - veldig koselig by forresten. Tilbaketrukket, men likevel nært nok. Vi hadde family room mot 'bay area' - kan anbefale disse. Nyoppusset. Forøvrig var det lite som var 'slitt' - var noe dårlig ble det fikset eller byttet ut. Veldig fint å kunne skrive en god anmeldelse til våre greske venner. Dette er ikke det billigste alternativet, langt derifra. Men du får det betaler for. Anbefales!

 
26.07.2013

av SigbjornLochen L Kongsberg, Norge

Herlig sommer på Korfu Juli 2013

Vi har nå bodd på dette hotellet i 15 dager, jeg og min familie på tilsammen 4 personer (to jenter på 13 og 15 år). De sa at det var fult hotell der, men det hadde på ingen måte streifet oss. Det er et stort hotell med et stirt uteomeråde. Flott basseng rett utenfor og liggende helt ned til stranden, som også har et vannspoortsenter hvor flere av "aktivitenene" var aktivt i bruk. Eget bassen for litt mer stille atmosfære finnes i Spa avdelingen sammen enda et basseng med forskjellige massage dusjer og badstuer. Flott lite treningsstudio var det der også. Hotellet har en flott beliggenhet itt for seg selv rett utenfor Korfu by. Når du står på terassen eller ligger på en av de to av hotellets egne strender ser du rett over til byen med sine travle cruice skip. Hotellet har egne gratis minibusser til og fra byen. Dette benyttet vi et par ganger. Vi hadde en såkalt HalfBoard-pakke, som betyr at man har betalt for alle frokostene og velger så enten gratis lunsj eller middag. Dette syntes vi fungerte bra. Alle de gangene vi spiste både lunsj og middag på hotellet førte vi dette bare opp på rommet, så man trenger ikke dra med seg penger til stranden hele tiden. Alle måltidene var buffet og med et rikelig og variert utvalg. Hotellrommet var flott. Bra rengjøring! De glemte å etterfylle de små kaffeposene hos oss, men ellers er det lite å si på rommet. På kveldstid har de underholdning hver kveld nede ved stranden og barene er åpne til 01:15. De store uteområdene gjør at det er mulig å finne en krok for seg selv med en forfriskning i den flotte solnedgangen. Betjeningen er hyggelige. To flotte uker har vi hatt, hvor barna våres fikk stor frihet til å leke rundt på området.

 
07.04.2013

av Victomalia Oslo

Flott hotell

Litt avsides liggende hotell, men ikke verre enn å ta bussen eller en taxi inn til Korfu by. Deilige rom helt nede ved stranden. Deilig frokost og stort, romslig område. FIn strand, og fin brygge med solsenger, hvis man ikke orker å ligge i sanden. Reiste i mai 12 og vannet i bassenget var kaldt så vi var ikke der i det hele tatt. Flott lunsjrestaurant nede på brygga, helt topp! Drar gjerne hit igjen.