Dobbeltrom

Dobbeltrom med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Rommene ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Wifi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene med havutsikt vil være renoverte sommeren 2024.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med privat basseng

Dobbeltrom med eget basseng på uteplassen, to solsenger på uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Wifi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Når du reiser med Apollo tildeles du rommene som ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowdelen. De består av en soveromsdel og en stuedel som er adskilt av en skyvedør.

De som ligger i hovedbygningen har en dobbeltseng og to sovesofaer. De i bungalower har en dobbeltseng og to enkeltsenger. Wifi, sentralstyrt luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn