Dobbeltrom

Dobbeltrom med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Rommene ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Wifi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene med havutsikt vil være renoverte sommeren 2024.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med privat basseng

Dobbeltrom med eget basseng på uteplassen, to solsenger på uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Wifi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Når du reiser med Apollo tildeles du rommene som ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowdelen. De består av en soveromsdel og en stuedel som er adskilt av en skyvedør.

De som ligger i hovedbygningen har en dobbeltseng og to sovesofaer. De i bungalower har en dobbeltseng og to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn