Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom i hovedbygningen eller bungalowdelen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraoppredning på sovesofa. TV og en mobiltelefon med lokal informasjon, navigasjon samt gratis nasjonale og internasjonale samtaler fra hele øya. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. En flaske vann og vin på rommet ved ankomst. Gratis wifi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Noen rom har uteplass med delt basseng og utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med privat basseng

Hyggelig dobbeltrom med beliggenhet enten i hovedbygningen eller i bungalowdelen. Dobbeltseng eller to separate senger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og en mobiltelefon med lokal informasjon, navigasjon, samt gratis nasjonale og internasjonale samtaler. Ved ankomst venter en flaske vin og en flaske vann på rommet. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt i løpet av lavsesong. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Uteplass med privat basseng. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom i hovedbygningen (en dobbeltseng og to sovesofaer) eller bungalowdelen (en dobbeltseng og to enkeltsenger). I begge typene rom er det skyvedør mellom de to delene. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong). En flaske vann og vin på rommet ved ankomst. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn