Cook's Club Corfu

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Cook's Club Corfu er et trendy hotell som lokker unge voksne som vil bo på et hipt, barnefritt hotell med stilig design. Her spilles musikken av håndplukkede DJs og restaurantene serverer lekker mat og bartenderen mikser digge drinker som er en fryd for øyet og ganen. All Inclusive er inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 650 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cook's Club Corfu byr på et luksuriøst opphold i minimalistisk stil med lyse, jordfarger og innslag av fine tredetaljer. Velkommen inn i en moderne, urban atmosfære! Dette er det opplagte valget av hotell på Korfu for deg som reiser uten barn og vil bo på et trendy hotell der goda mat og stilige cocktails står i fokus, og der håndplukkede DJs fra hele verden spiller musikken fra morgen til kveld.

Hotellet har et pent bassengområde i lekker design med et basseng, solsenger, parasoller, bassenghåndklær og en poolbar som serverer drinker og spiller musikk fra morgen til kveld.

For å bo på Coock's Club Corfu må du ha fylt 16 år. All Inclusive er inkludert slik at kan nyte sola og ferien. Vil du bade i havet finner du den nærmeste stranda i Komeno Bay. I passe gangavstand ligger butikker, barer, restauranter og steder for de sene timene.

Cook's Club har to restauranter, i Cantina spiser du en herlig og nyttig frokostbuffé, kontinental frokost samt lunsj og middag fra en fast meny med inspirasjon fra asiatiske kjøkken samt det tradisjonelle greske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Campiello serveres klassiske retter fra Korfu med en twist, bordreservasjon kreves. I Captains Cook's poolbar kan du ta noe lettere å spise til en drink. Lobbybar.

Hotellet har et spa med badstue, hamam og massasje – alt mot avgift. Du kan delta på yoga-, pilates- og aerobictimer. Tennis. Underholdning og overraskelsesfester flere ganger i uka. Vil du se deg om i nærområdet leier hotellet ut sykler.

Wifi på hele hotellet. Vaskeriservice. Romservice kl. 6.00-1.00. Parkering. Kiosk og en butikk. Det er cirka 750 meter til Gouvia og til stranda Gouvia Beach er det cirka 650 meter.Trafikkert vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 6 kilometer til Korfu by.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokost i lobbybaren kl. 5.00-07.00.
  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokostbuffé kl. 10.00-11.00
  • "All Day Dining" fra fast meny kl. 12.30-19.00.
  • Middag fra fast meny kl. 19.00-21.30.
  • En middag per opphold i à la carte-restauranten Campiello kl. 19.00-22.30.
  • Ubegrenset med lokale og et utvalg av internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i lobbybaren kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Dassia, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng

Averto

Leilighetshotellet Averto er et lite og koselig familieeid hotell. Hotellet ligger i gangavstand til Dassias sentrum. Ved bassengområdet er det gratis wifi og i poolbaren serveres kald og varm drikke. Stranda ligger en kort spasertur fra hotellet.

Govino Bay

Govino Bay i Gouvia på Korfu ligger i en frodig hage ved en bukt med egen badestrand. Her er det et herlig bassengområde og oliventrær som gir skygge for solen. I leiligheten finner du det du trenger for å føle deg som hjemme i ferien.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger rett ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legges til for et ekstra komfortabelt opphold.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum i Dassia der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.