Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland møtes du av et fantastisk badeland med over 80 vannsklier, flere basseng for både store og små, spektakulære show, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smaker som passer de fleste. Velkommen til ett badeparadis for hele familien!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 45 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 17 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland er et unikt hotell og en del av det store resortet Neverland som består av tre hotell som deler fasiliteter. Kombinerer en komfortabel All Inclusive-ferie med underholdning og fantasi. Den orientalske arkitekturen og egyptiske sjarmen oppleves som en svunnen tid samtidig som du nyter moderne fasiliteter og spennende aktiviteter.

Hotellet har flere bassengområder med fire store basseng, hvorav en aktivitetsbasseng med musikk. To barnebasseng, hvorav ett er oppvarmet og har seks vannsklier. Fire av bassengene er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Bassengtemperaturen kan synke noen grader på morgner, kvelder og i dårlig vær. Ved alle bassengene og på stranda er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær til låns. Er du sugen på noe godt eller trenger slukke tørsten er det en poolbar i bassengområdet. Et stykke unna hotellet ligger Dana Beach og dit går det hotellbusser hvert 20. minutt fra kl. 8.30 til 17.30 hver dag, denne er inkludert for hotellets gjester.

Som Apollo-gjest tilbys du fri inngang til nabohotellet Jungle Aqua Park der det er fire badeland med over 80 vannsklier og et tivoli. Du kan også benytte restauranter, barer og øvrige basseng på Jungle Aqua Park.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland byr ett brett All Inclusive-tilbud med fire bufférestauranter. Le Marche serverer frokost, lunsj og middag, italienske restauranten La Casa, asiatiske restauranten L'Asiatique samt restauranten Fish Food som spesialiserer seg på fiskeretter. Club MC ligger ved bassenget og serverer pizza, iskrem og pasta. Foruten disse er det ikke mindre enn ti barer der du kan bestille noe godt å drikke eller ta noe lett å spise.

Liker du å være deg aktiv er aktiviteter som tennis, padel, basketball, minigolf, fotball, bordtennis og biljard inkludert. Vil du se mer av Rødehavets vakre undervannsverden ligger det et dykkesenter, mot avgift. Etter treningen kan du slappe av i spaet og unne deg badstue, hamam eller massasjebehandlinger, alt mot avgift.

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland er det en barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Når sola har gått ned kommer de arabiske eventyrene til liv i det store kveldsshowet Fantasia som med et spektakulær lyd- og lysshow tar deg med på en tur gjennom Egypts historie. Opplev pyramidene, sfinxen, beduiner og tradisjonell dans til tonene av pampete egyptisk musikk! Vil du lære deg mer om Egypts historie bør du ta turen til hotellets museum som viser frem cirka 140 kopier av noen av Egypts mest berømte gjenstander som eksempelvis de fra Tutankhamons grav. Dette er en god inspirasjon til å bli med på vår utflukt til Kairo og besøke Det egyptiske museet og se de ekte mesterverkene.

Wifi inkludert på hele hotellet, som kan bli tregt når hotellet har mange gjester som surfer samtidig. Fra Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland har du cirka 10 minutters spasertur til kjøpesenteret Senzo Mall som tilbyr både internasjonale og lokale butikker, restauranter og kaféer. Inne på hotellområdet er det flere småbutikker og her er minibank og et apotek. Støy fra flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Le Marche kl. 7.00-11.00.
 • Frokostbuffé i restaurant Mediterranean kl. 8.00-10.00.
 • Kontinental frokost i hovedrestauranten Le Marche kl. 10.00-11.00.
 • Iskrem serveres i restaurant Club MC kl. 11.00-17.00.
 • Crêpes serveres i restaurant Club MC kl. 11.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten Le Marche kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i strandbaren på Dana Beach kl. 12.00-14.30.
 • Snacks i restaurant Club MC kl. 12.00-16.00.
 • Pizza i Aladdin Bar kl. 12.30-15.00.
 • Kaker og drikke (varierer fa dag til dag) kl. 10.00-21.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Le Marche kl. 18.00-21.00.
 • Middagsbuffé i den asiatiske restauranten L'Asiatique kl. 18.30-20.15.
 • Middagsbuffé i den italienske restauranten La Casa kl. 18.00-21.00 samt kl. 22.00-24.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Mediterranean kl. 22.00-24.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i alle barene på hotellet kl. 10.00-24.00.
 • Brus i strandbaren på Dana Beach kl. 10.00-17.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Hurghada

Arabella Azur Resort

Vakre Arabella Azur Resort ligger i utkanten av Hurghada og er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell. Hotellet er bygd som en nubisk by og de hvite bygningene ligger rundt et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Like i nærheten er det tre strender og to korallrev der du kan snorkle. All Inclusive er inkludert og hovedrestauranten byr på panoramautsikt over havet.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.

Arabia Azur Resort

Populære Arabia Azur Resort har en herlig beliggenhet ved havet rett utenfor Hurghada. Vil du snorkle i ferien er det bare å gå ut på hotellpiren der korallrevet brer seg ut, med en mengde fisker i alle regnbuens farger. Hotellet også en vakker lagune med en smal sandstrand å bade fra, og tilbyr flere aktiviteter som tennis, squash og treningsrom.

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill padel, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland – Hurghadas nyeste familiereisemål! Dette er det perfekte hotellet for alle lekne barn og voksne. Her blir det egne eventyr i komfortable omgivelser på et nytt og pent hotell med massevis av restauranter og barer, som alle er inkludert All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære og luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av Hurghadas største strender og byr på vakker havutsikt. Det store bassengområdet har fossefall, deilige hengekøyer, en bekk som snor seg gjennom området og små øyer med gangbroer mellom. Her kan du nyte fasiliteter som treningsrom, en lekker spaavdeling og en 9-hulls golfbane når du vil øve på svingen.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotell som ligger på en av Hurghadas beste sandstrender midt i Nya Hurghada. Her nyter hele familien en luksusferie med flere aktiviteter som badeland, treningsrom og dykking. Vil du unne deg litt ekstra bør du ta turen til hotellets spa.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for alle som elsker å bade og leke i vann! Her venter seks basseng der du kan ta en tur på deres lazy river eller utfordre deg selv og reiseselskapet i vannskliene. Vil du heller ta det med ro kan du bare slappe av på stranda. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer. Her ligger alt til rette for en behagelig ferie.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

På familievennlige Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland venter Hurghadas største badeland med ikke mindre enn 80 vannsklier og basseng for både store og små! Hotellet har et gjennomgående jungeltema med spennende utsmykninger rundt hvert hjørne. All Inclusive er inkludert med et stort utvalg av restauranter som serverer alt fra Middelhavsretter til asiatiske spesialiteter.

Bel Air Azur Resort

Aldersgrense på hotellet: 18 år Bel Air Azur i Hurghada er et hotell for voksne. All Inclusive er inkludert så her ligger det til rette for en komfortabel ferie. Det er en del aktiviteter å sysselsette seg med, og et fint bassengområde så klart. Vil du teste på snorkling så er det fantastiske muligheter til dette på stranda som ligger like ved, så pakk ned maske og snorkel og oppdag livet under overflaten.