Steigenberger Al Dau Beach

Det populære og luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av Hurghadas største strender og byr på vakker havutsikt. Det store bassengområdet har fossefall, deilige hengekøyer, en bekk som snor seg gjennom området og små øyer med gangbroer mellom. Her kan du nyte fasiliteter som treningsrom, en lekker spaavdeling og en 9-hulls golfbane når du vil øve på svingen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom 2-4 personer, hvorav 1 barn. Standardrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 83 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Steigenberger Al Dau Beach er et luksuriøst hotell som ligger like ved en av Hurghadas største strender. Det store bassengområdet er utsmykket med fossefall, øyer og broer og det er flere behagelige hengekøyer å slappe av i. Ett av bassengene er oppvarmet til 22 grader vinterstid, dog kan temperaturen synke om morgenen, kvelden og i dårlig vær. For de yngre er det et separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og håndklær inkludert. Hotellets gjester kan også benytte badelandet på nabohotellet Steigenberger Aqua Magic fra kl. 9.00-17.00.

Hotellet har flere restauranter og barer. I hovedrestauranten Tamarind serveres buffé med ulike temaer. I tillegg til denne ligger det en elegant restaurant ved sjøen samt en poolrestaurant og strandrestaurant. Hotellets populære møteplass er baren Shangalulu Pub & Bar som serverer drinker i et avslappende omgivelser. I spaavdelingen ligger baren Juisi-Bar der du kan bestille sunne juicer eller en fruktig cocktail etter endt behandling. I shishabaren Dewan er det en ekte arabisk atmosfære. Til frokost og lunsj er kleskoden avslappet, til middag er det noe mer penere, langbukser anbefales for menn.

Treningsrommet er åpent døgnet rundt. Hotellets dykkesenter Ilios Dive Club passer for både nybegynnere og erfarne, mot avgift, og i hotellets Aqua Center tilbys vannsporter som windsurfing, vannski og wakeboard, mot avgift. Det er også en 9-hulls golfbane her, reservasjon og grønt kort kreves. Pedalbåter, sykler, bordtennis og biljard.

Spaavdelingen Planet Spa byr på avslappende behandlinger, jacuzzi for gjester over 16 år. Det er også badstue og hamam mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er 1,5 kilometer inn til New Hurghada og promenadestrøket Village Road. Hotellbuss til sentrum av Hurghada, må bestilles dagen før. Avstanden til stranda kan være fra 0 til 400 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Iskrem i poolbaren på dagtid.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Á la carte i Tanga Beach Restaurant & Bar 13.00-16.00.
 • Ettermiddagste kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-22.30.
 • En gang per uke og restaurant kan middagen inntas i følgende restauranter: Tanga Beach (libanesisk 5-retters), Alex Beach Club and Restaurants med French Fusion Cuisine (bordreservasjon) og S-Square (tre asiatiske restauranter på Al Sau-promenaden, faste menyer).
 • Iskrem i poolbaren på dagtid.
 • Ettermiddagste kl. 16.00-18.00.
 • Middag i lobbyloungen kl. 22.30-00.30.
 • Snacks i lobbyloungen kl. 00.30-5.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin, drinker og lokal drikke i en av hotellets barer døgnet rundt.
 • Minibaren på rommet med påfyll av lokal drikke daglig.
 • Introduksjonsdykk i bassenget, forhåndsbestilling.
 • Introduksjon i windsurfing, forhåndsbestilling.
 • Kano og pedalbåt, forhåndsbestilling.
 • Golfintroduksjon inkludert utstyr, forhåndsbestilling.
 • Inngang til badelandet på Steigenberger Aqua Magic på dagtid, mat og drikke inkludert.
 • Vask av fem plagg/person i løpet av oppholdet.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter den vanlige All Inclusiven samt følgende:

 • Din personlige butler under hele oppholdet.
 • Et utvalg av internasjonale alkoholholdig drikker.
 • Et utvalg av finere lokalproduserte viner og musserende vin.
 • Ubegrenset antall besøk for lunsj og middag i à la carte-restaurantene.
 • 20 minutter massasje i Planet Spa, gjelder en gang per opphold.
 • Personlig VIP-innsjekking på rommet.
 • 25 % rabatt på romservice.
 • Ubegrenset vaskeriservice under oppholdet.
 • Luksuriøse baderomsartikler på rommet.
 • Ubegrenset mengde av den raskeste wifi-oppkoblingen.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hurghada

Arabella Azur Resort

Vakre Arabella Azur Resort ligger i utkanten av Hurghada og er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell. Hotellet er bygd som en nubisk by og de hvite bygningene ligger rundt et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Like i nærheten er det tre strender og to korallrev der du kan snorkle. All Inclusive er inkludert og hovedrestauranten byr på panoramautsikt over havet.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.

Arabia Azur Resort

Populære Arabia Azur Resort har en herlig beliggenhet ved havet rett utenfor Hurghada. Vil du snorkle i ferien er det bare å gå ut på hotellpiren der korallrevet brer seg ut, med en mengde fisker i alle regnbuens farger. Hotellet også en vakker lagune med en smal sandstrand å bade fra, og tilbyr flere aktiviteter som tennis, squash og treningsrom.

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill padel, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland møtes du av et fantastisk badeland med over 80 vannsklier, flere basseng for både store og små, spektakulære show, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smaker som passer de fleste. Velkommen til ett badeparadis for hele familien!

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland – Hurghadas nyeste familiereisemål! Dette er det perfekte hotellet for alle lekne barn og voksne. Her blir det egne eventyr i komfortable omgivelser på et nytt og pent hotell med massevis av restauranter og barer, som alle er inkludert All Inclusive.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotell som ligger på en av Hurghadas beste sandstrender midt i Nya Hurghada. Her nyter hele familien en luksusferie med flere aktiviteter som badeland, treningsrom og dykking. Vil du unne deg litt ekstra bør du ta turen til hotellets spa.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for alle som elsker å bade og leke i vann! Her venter seks basseng der du kan ta en tur på deres lazy river eller utfordre deg selv og reiseselskapet i vannskliene. Vil du heller ta det med ro kan du bare slappe av på stranda. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer. Her ligger alt til rette for en behagelig ferie.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

På familievennlige Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland venter Hurghadas største badeland med ikke mindre enn 80 vannsklier og basseng for både store og små! Hotellet har et gjennomgående jungeltema med spennende utsmykninger rundt hvert hjørne. All Inclusive er inkludert med et stort utvalg av restauranter som serverer alt fra Middelhavsretter til asiatiske spesialiteter.

Bel Air Azur Resort

Aldersgrense på hotellet: 18 år Bel Air Azur i Hurghada er et hotell for voksne. All Inclusive er inkludert så her ligger det til rette for en komfortabel ferie. Det er en del aktiviteter å sysselsette seg med, og et fint bassengområde så klart. Vil du teste på snorkling så er det fantastiske muligheter til dette på stranda som ligger like ved, så pakk ned maske og snorkel og oppdag livet under overflaten.