Arabia Azur Resort

Populære Arabia Azur Resort har en herlig beliggenhet ved havet rett utenfor Hurghada. Vil du snorkle i ferien er det bare å gå ut på hotellpiren der korallrevet brer seg ut, med en mengde fisker i alle regnbuens farger. Hotellet også en vakker lagune med en smal sandstrand å bade fra, og tilbyr flere aktiviteter som tennis, squash og treningsrom.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 285 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Arabia Azur Resort råder en avslappet atmosfære der det er enkelt å bare ta det med ro. Hotellet ligger perfekt til like ved stranda med et stort korallrev rett utenfor. Her kan du snorkle fra hotellstranda ved å gå ut på piren der det er stiger ned i det krystallklare vannet. På hotellet er det et hovedbasseng er 50 meter langt, med en seksjon for barn. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Hotellet har også en fin lagune med sandstrand, og har du flaks kommer en og annen delfin svømmende forbi! Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellet har en bufférestaurant ved resepsjonen som serverer frokost og lunsj og du kan sitte inne eller utendørs på terrassen. Middagen serveres ved bassengområdet. I shoppingsenteret Ali Baba Bazar ved siden av hotellet ligger den tyskinspirerte restauranten Bordiehn. Det tilbys en to-retters middag fra utvalgte retter på menyen som er inkludert i All Inclusive, andre retter fra menyen kan bestilles og da får du 50 EGP i rabatt på regningen. Ønsker du å teste noe eksotisk kan du spise en rett med kamelkjøtt. På hotellet finner du også en restaurant med thailandsk à la carte-meny. Det er mange barer å velge blant, pool-, og snackbaren East Bar ved stranda. Flere kvelder i uka er det lettere kveldsunderholdning.

Hotellet har et sport- og velværesenter over to etasjer med treningsrom og squash samt tennisbane, racketer inkludert til tennis og squash. Belysning på tennisbanen mot avgift. Massasje, badstue, dampbadstue og jacuzzi, mot avgift. Sandvolleyball, boccia, dart, biljard og aerobics. På søsterhotellet Arabella Azur Resort er det vannsport mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene, merk at nettet blir tregt når det er mange gjester på hotellet. Det er cirka 1,8 kilometer til sentrum i Sekalla. Begrenset trafikk utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Kontinental frokost i East Bar kl. 11.00-12.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-15.00.
 • Lettere lunsjbuffé i Marina Beach Bar Restaurant kl. 12.30-15.00.
 • Iskrem i Marina Beach Bar kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i East Bar kl. 11.00-12.00 & 15.00-17.30.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-22.00.
 • Toretters middag med utvalgte retter uten drikke inkludert i restaurant Bordiehn kl. 18.00-22.00.
 • 50 RGP i rabatt på regningen, ikke drikke i restaurant Bordiehn.
 • Snacks i hovedrestauranten kl. 22.00-24.00. -Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i flere av hotellets barer kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hurghada

Arabella Azur Resort

Vakre Arabella Azur Resort ligger i utkanten av Hurghada og er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell. Hotellet er bygd som en nubisk by og de hvite bygningene ligger rundt et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Like i nærheten er det tre strender og to korallrev der du kan snorkle. All Inclusive er inkludert og hovedrestauranten byr på panoramautsikt over havet.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill padel, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland møtes du av et fantastisk badeland med over 80 vannsklier, flere basseng for både store og små, spektakulære show, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smaker som passer de fleste. Velkommen til ett badeparadis for hele familien!

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland – Hurghadas nyeste familiereisemål! Dette er det perfekte hotellet for alle lekne barn og voksne. Her blir det egne eventyr i komfortable omgivelser på et nytt og pent hotell med massevis av restauranter og barer, som alle er inkludert All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære og luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av Hurghadas største strender og byr på vakker havutsikt. Det store bassengområdet har fossefall, deilige hengekøyer, en bekk som snor seg gjennom området og små øyer med gangbroer mellom. Her kan du nyte fasiliteter som treningsrom, en lekker spaavdeling og en 9-hulls golfbane når du vil øve på svingen.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotell som ligger på en av Hurghadas beste sandstrender midt i Nya Hurghada. Her nyter hele familien en luksusferie med flere aktiviteter som badeland, treningsrom og dykking. Vil du unne deg litt ekstra bør du ta turen til hotellets spa.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for alle som elsker å bade og leke i vann! Her venter seks basseng der du kan ta en tur på deres lazy river eller utfordre deg selv og reiseselskapet i vannskliene. Vil du heller ta det med ro kan du bare slappe av på stranda. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer. Her ligger alt til rette for en behagelig ferie.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

På familievennlige Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland venter Hurghadas største badeland med ikke mindre enn 80 vannsklier og basseng for både store og små! Hotellet har et gjennomgående jungeltema med spennende utsmykninger rundt hvert hjørne. All Inclusive er inkludert med et stort utvalg av restauranter som serverer alt fra Middelhavsretter til asiatiske spesialiteter.

Bel Air Azur Resort

Aldersgrense på hotellet: 18 år Bel Air Azur i Hurghada er et hotell for voksne. All Inclusive er inkludert så her ligger det til rette for en komfortabel ferie. Det er en del aktiviteter å sysselsette seg med, og et fint bassengområde så klart. Vil du teste på snorkling så er det fantastiske muligheter til dette på stranda som ligger like ved, så pakk ned maske og snorkel og oppdag livet under overflaten.