Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for alle som elsker å bade og leke i vann! Her venter seks basseng der du kan ta en tur på deres lazy river eller utfordre deg selv og reiseselskapet i vannskliene. Vil du heller ta det med ro kan du bare slappe av på stranda. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer. Her ligger alt til rette for en behagelig ferie.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,6 av 10
Basert på 53 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Steigenberger Aqua Magic er et moderne hotell for deg som liker bading og vannplask. I bassengområdet er det flere oppvarmede basseng. Bassengene er oppvarmet vinterstid til 22 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Et badeland med blant annet vannsklier og en lazy river. Det er også et separat badeland for barn med cirka 30 ulike attraksjoner samt et separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert. Vil du heller bare ta det med ro kan du slappe av på hotellets privat strand. Flere strand- og poolbarer i nærheten.

Det generøse All Inclusive-tilbudet byr på flere restauranter. Bufférestauranten Magic Flavors serverer buffé, to à la carte-restauranter, en food court samt en strandrestaurant som har både buffé og à la carte. Pent antrekk gjelder til middag i alle restaurantene, menn må ha langbukser.

Hotellets treningsrom er åpent døgnet rundt og på nabohotellet Steigenberger Al Dau er det en 2,5 kilometer lang joggeløype. På stranda tilbys sandvolleyball og vannsport aktiviteter som kano og pedalbåt (forhåndsbestilles). På hotellet er det også bordtennis, minifotball og biljard. Glem ikke å ta en tur innom spaavdelingen, som byr et utvalg av deilige behandlinger mot avgift. For de yngre er det en lekeplass og en barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning som livemusikk.

Wifi inkludert i hotellets lobby og det er en minibank inne på hotellområdet. Vil du oppleve Hurghadas livlige markeder, butikker og marina tilbyr hotellet gratis hotellbuss dit, du må bare huske å si ifra på forhånd at du skal være med.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokost i Magic Lounge kl. 5.00-7.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Magic Flavors kl. 7.00-10.30.
 • Frokostbuffé i restauranten Magic Palappa kl. 8.00-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten Magic Palappa kl. 10.30-12.00.
 • Frokost à la carte i restauranten Magic Orient kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten Magic Flavors kl. 13.00-15.00.
 • Lunsj i restauranten Magic Palappa kl. 13.00-15.00.
 • Lunsj i restauranten Magic Blue kl. 12.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Magic Orient kl. 12.00-16.00.
 • Enklere lunsjretter, snacks, sandwicher og drikke i restauranten Magic Blue kl. 12.00-17.00.
 • Iskrem i Magic Splash Bar kl. 12.00-17.00.
 • Iskrem i Magic Breeze kl. 12.00-17.00.
 • Ettermiddagssnack med te i restauranten i Magic Sky Bar kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten Magic Flavors kl. 18.00-22.00.
 • Orientalsk à la carte-middag i restauranten Magic Orient kl. 18.30-21.30.
 • Middag i restauranten Magic Orient kl. 22.00-00.00.
 • En middag per opphold à la carte-restauranten Magic Palappa kl. 18.30-22.00. Bordreservasjon kreves.
 • En middag per opphold à la carte-restauranten Magic Sky. Bordreservasjon kreves.
 • Middag i Magic Souk kl. 17.00-23.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann døgnet rundt.
 • Midnattssnacks i Magic Lounge kl. 00.00-5.00.
 • Introduksjonsdykk i bassenget, reservasjon kreves.
 • Introduksjon windsurfing, reservasjon kreves.
 • Introduksjon til golf mandag og fredag, reservasjon kreves.
 • Ubegrenset golfrunder for spillere med grønt kort. Køller og baller mot avgift. Teetime bestilles i golfklubben.
 • Inngang til badelandet.
 • Kano og pedalbåt, forhåndsbestilles.
 • 25 % rabatt på mat og drikke i den japanske restauranten Square Teppanyaki Grill, Square Sushi Bar og i den kinesiske restauranten Square Noodles Bar

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hurghada

Arabella Azur Resort

Vakre Arabella Azur Resort ligger i utkanten av Hurghada og er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell. Hotellet er bygd som en nubisk by og de hvite bygningene ligger rundt et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Like i nærheten er det tre strender og to korallrev der du kan snorkle. All Inclusive er inkludert og hovedrestauranten byr på panoramautsikt over havet.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.

Arabia Azur Resort

Populære Arabia Azur Resort har en herlig beliggenhet ved havet rett utenfor Hurghada. Vil du snorkle i ferien er det bare å gå ut på hotellpiren der korallrevet brer seg ut, med en mengde fisker i alle regnbuens farger. Hotellet også en vakker lagune med en smal sandstrand å bade fra, og tilbyr flere aktiviteter som tennis, squash og treningsrom.

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill padel, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland møtes du av et fantastisk badeland med over 80 vannsklier, flere basseng for både store og små, spektakulære show, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smaker som passer de fleste. Velkommen til ett badeparadis for hele familien!

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland – Hurghadas nyeste familiereisemål! Dette er det perfekte hotellet for alle lekne barn og voksne. Her blir det egne eventyr i komfortable omgivelser på et nytt og pent hotell med massevis av restauranter og barer, som alle er inkludert All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære og luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av Hurghadas største strender og byr på vakker havutsikt. Det store bassengområdet har fossefall, deilige hengekøyer, en bekk som snor seg gjennom området og små øyer med gangbroer mellom. Her kan du nyte fasiliteter som treningsrom, en lekker spaavdeling og en 9-hulls golfbane når du vil øve på svingen.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotell som ligger på en av Hurghadas beste sandstrender midt i Nya Hurghada. Her nyter hele familien en luksusferie med flere aktiviteter som badeland, treningsrom og dykking. Vil du unne deg litt ekstra bør du ta turen til hotellets spa.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

På familievennlige Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland venter Hurghadas største badeland med ikke mindre enn 80 vannsklier og basseng for både store og små! Hotellet har et gjennomgående jungeltema med spennende utsmykninger rundt hvert hjørne. All Inclusive er inkludert med et stort utvalg av restauranter som serverer alt fra Middelhavsretter til asiatiske spesialiteter.

Bel Air Azur Resort

Aldersgrense på hotellet: 18 år Bel Air Azur i Hurghada er et hotell for voksne. All Inclusive er inkludert så her ligger det til rette for en komfortabel ferie. Det er en del aktiviteter å sysselsette seg med, og et fint bassengområde så klart. Vil du teste på snorkling så er det fantastiske muligheter til dette på stranda som ligger like ved, så pakk ned maske og snorkel og oppdag livet under overflaten.