Bella Vista Hurghada

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med All Inclusive, for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom med All Inclusive, for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom med All Inclusive, for barn 2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,8 av 10
Basert på 317 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Bella Vista Hurghada byr på en herlig beliggenhet ved stranda sentralt i Sekalla. I bassengområdet er det et basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Separat barnebasseng samt solsenger, parasoller og badehåndklær. På stranda ligger en strandbar og også her tilbys solsenger og parasoller.

Hotellet har tre restauranter; bufférestauranten Sultana Restaurant, som serverer egyptiske og internasjonale retter, à la carte-restauranten La Luna med italiensk meny og á la carte restauranten Asian House Restaurant. Her er det også flere barer, hvorav en swim-up bar og en strandbar.

Hotellet har et treningsrom mot avgift. Sandvolleyball på stranda der det også er dykking og annen vannsport mot avgift. Badstue, jacuzzi og massasje mot avgift. Dag- og kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i lobbyen, ellers mot avgift. Nettet blir tregt når det en mange gjester på hotellet. Bella Vista ligger midt i det sentrale Sekalla i gangavstand til både restauranter og shopping. Ikke langt fra Sekallas sentrum ligger den nye Marinaen, som er det naturlige møtepunktet med den vakre havnepromenaden med butikker og kaféer.

Måltider

Inkludert i noen romkategorier:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Inkludert i noen romkategorier:

 • All Inclusive.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Sultana kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost i poolbaren kl. 10.00-13.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Sultana kl. 13.00-14.30.
 • Snacks i poolbaren kl. 14.30-16.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-19.00.
 • Iskrem i lobbybaren kl. 15.00-16.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Sultana kl. 19.00-21.30.
 • Snacks i lobbybaren kl. 24.00-1.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.11.00-23.00.
 • En liten flaske vann i minibaren på rommet, etterfylles daglig.
 • Ubegrenset med vann, juice samt kaffe og te i lobbybaren, døgnet rundt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hurghada

Arabella Azur Resort

Vakre Arabella Azur Resort ligger i utkanten av Hurghada og er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell. Hotellet er bygd som en nubisk by og de hvite bygningene ligger rundt et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Like i nærheten er det tre strender og to korallrev der du kan snorkle. All Inclusive er inkludert og hovedrestauranten byr på panoramautsikt over havet.

Arabia Azur Resort

Populære Arabia Azur Resort har en herlig beliggenhet ved havet rett utenfor Hurghada. Vil du snorkle i ferien er det bare å gå ut på hotellpiren der korallrevet brer seg ut, med en mengde fisker i alle regnbuens farger. Hotellet også en vakker lagune med en smal sandstrand å bade fra, og tilbyr flere aktiviteter som tennis, squash og treningsrom.

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill padel, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland møtes du av et fantastisk badeland med over 80 vannsklier, flere basseng for både store og små, spektakulære show, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smaker som passer de fleste. Velkommen til ett badeparadis for hele familien!

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland – Hurghadas nyeste familiereisemål! Dette er det perfekte hotellet for alle lekne barn og voksne. Her blir det egne eventyr i komfortable omgivelser på et nytt og pent hotell med massevis av restauranter og barer, som alle er inkludert All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære og luksuriøse Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en av Hurghadas største strender og byr på vakker havutsikt. Det store bassengområdet har fossefall, deilige hengekøyer, en bekk som snor seg gjennom området og små øyer med gangbroer mellom. Her kan du nyte fasiliteter som treningsrom, en lekker spaavdeling og en 9-hulls golfbane når du vil øve på svingen.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotell som ligger på en av Hurghadas beste sandstrender midt i Nya Hurghada. Her nyter hele familien en luksusferie med flere aktiviteter som badeland, treningsrom og dykking. Vil du unne deg litt ekstra bør du ta turen til hotellets spa.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for alle som elsker å bade og leke i vann! Her venter seks basseng der du kan ta en tur på deres lazy river eller utfordre deg selv og reiseselskapet i vannskliene. Vil du heller ta det med ro kan du bare slappe av på stranda. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer. Her ligger alt til rette for en behagelig ferie.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

På familievennlige Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland venter Hurghadas største badeland med ikke mindre enn 80 vannsklier og basseng for både store og små! Hotellet har et gjennomgående jungeltema med spennende utsmykninger rundt hvert hjørne. All Inclusive er inkludert med et stort utvalg av restauranter som serverer alt fra Middelhavsretter til asiatiske spesialiteter.

Bel Air Azur Resort

Aldersgrense på hotellet: 18 år Bel Air Azur i Hurghada er et hotell for voksne. All Inclusive er inkludert så her ligger det til rette for en komfortabel ferie. Det er en del aktiviteter å sysselsette seg med, og et fint bassengområde så klart. Vil du teste på snorkling så er det fantastiske muligheter til dette på stranda som ligger like ved, så pakk ned maske og snorkel og oppdag livet under overflaten.