Bella Vista (Hurghada)

Bella Vista

  • • Like ved stranda
  • • Sentralt i Hurghada

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Bella Vista i Hurghada ligger perfekt til på stranda sentralt i Hurghada. Her er det et frodig bassengområde og tre restauranter som serverer egyptisk og internasjonal mat. Om dagen kan du velge mellom bassenget og stranda, og om kvelden blir det kanskje en spasertur i Sekalla eller en drink i en av hotellets barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sea
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Bella Vista byr på en herlig beliggenhet ved stranda sentralt i Sekalla. I bassengområdet er det basseng og barnebasseng samt gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. På stranda ligger en strandbar og også her tilbys gratis solsenger og parasoller.

Hotellet har tre restauranter; bufférestauranten Sultana Restaurant, som serverer egyptiske og internasjonale retter, à la carte-restauranten La Luna med italiensk meny og á la carte restauranten Asian House Restaurant. Her er det også flere barer, hvorav en swim-up bar.

Gratis WiFi i fellesområdene, ellers mot avgift. Hotellet har et treningsrom mot avgift. Gratis sandvolleyball på stranda der det også er dykking og annen vannsport mot avgift. Badstue, jacuzzi og massasje mot avgift. Dag- og kveldsunderholdning. Vaskeriservice og room service. Lokaltrafikk.

Bella Vista ligger midt i det sentrale Sekalla i gangavstand til både restauranter og shopping. Ikke langt fra Sekallas sentrum ligger den nye Marinaen, som er det naturlige møtepunktet med den vakre havnepromenaden med butikker og kaféer.

Måltider

Frokostbuffé, julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag er inkludert.

Verdt å vite

  • Ett av bassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
  • WiFien blir treg når det er mange gjester som surfer samtidig.