Det ekte Hellas

Apollo – for en ekte og lokal opplevelse

Vi i Apollo har etter lang erfaring lært oss å sette stor pris på det lokale og ekte på våre reisemål. Finnes det noe bedre enn familiedrevne tavernaer, sjarmerende hoteller, maleriske landsbyer og en gjestfri lokalbefolkning som mer enn gjerne inviterer deg til å tilbringe ettermiddagen på den lokale kafeen? Alt innsvøpt i varme solstråler og et behagelig tempo.

Her har vi samlet våre favoritter – hoteller og reisemål med det "lille ekstra" som vi alle lengter etter!

 

f

Rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Endre reisefølge og tillegg til 48 timer før avreise
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Oppdag det ekte Hellas

I Hellas kryr det av lokale, sjarmerende steder der livet er enkelt, havet på sitt blåeste, maten er kortreist og strendene er akkurat passe lange.

 

Limnos

Opplev grekernes hverdag blant koselige familieeide tavernaer, småbutikker, hyggelige havnepromenader og en gjestfri lokalbefolkning.

Les mer og bestill

Eventyrlige Epirus

Senk tempoet i rolige feriebyer, finn en ny favorittrestaurant i det romantiske Parga eller opplev kriblende eventyr i Zagoria.

Les mer og bestill

Genuine Karpathos

Her venter vakre sandstrender, sjarmerende fjellandsbyer, ekte gresk øyliv og en vakker natur.

Les mer og bestill

Apollo Mondo Local

Fornøyde gjester, sjarmerende og familieeide hoteller og nærhet til det lokale. Her kjenner du luktene og smakene av stedet du er på.

 
apollo mondo local
Anais Holiday
• Nær den fine sandstranda

Anais Holiday

apollo mondo local
Seaview
• Perfekt beliggenhet ved stranda

Seaview

apollo mondo local
Maria (Lesvos)
• Lekker havutsikt

Maria (Lesvos)


Sjarmerende hoteller

Her har vi plukket ut våre perler til deg – de mindre hotellene med trofaste gjester og en varm og personlig atmosfære.

 

Tips & Inspirasjon

 

Åtte ekte greske perler

Drømmer du om Hellas til sommeren, men vil unngå turistmassene? Vi gir tips om genuine reisemål, der sjarmfaktoren er på sitt høyeste!

Les vårt blogginnlegg

Tett innpå det ekte greske

Velg et sjarmerende hotell i sommer! De er gjerne litt mindre, mer sjarmerende og er ofte familieeide hoteller som virkelig oser av ekte gresk atmosfære.

Les vårt blogginnlegg

Apollo Mondo Local

Det er ingen hoteller som står hjertet vårt nærmere enn Mondo Local, for dette er hotellene vi har et personlig forhold til. Med nærhet til lokalsamfunnet og en tydelig, lokal forankring er dette hoteller hvor du virkelig kan føle, lukte og smake at du er i vertslandet du besøker – og der de passer litt ekstra godt på gjestene sine.

Se alle Apollo Mondo Local-hoteller

Oppdag det ekte Hellas

Hellas er så mye mer enn de store og mest kjente øyene. Landet kryr av lokale, sjarmerende steder som er relativt uberørt av turismen. Fellesnevneren er en fantastisk og frodig natur og krystallklart vann. Men best av alt er den gjestfrie lokalbefolkningen. Her hilser alle på alle! Så når du rusler langs de vakre strendene eller tar turen forbi de hvitkalkede husene og koselige tavernaene mens du hører lyden av båter som dupper i knallturkist hav – så kan det godt være at noen stopper deg for å slå av en prat. Bli ikke forundret om de kjenner deg igjen fra gårsdagens kafébesøk på det lille torget i sentrum. Heldigvis vet vi hvor turistene er færrest, og hvor følelsen av ”det ekte Hellas” er størst. Ikke alle har oppdaget dette – men når du først gjør det, er det ingen vei tilbake!

Les mer

Sjarmerende hoteller

Vi vet alle hva sjarmerende betyr, men hva menes med hotellene som vi kaller akkurat det? Vi er så stolte av våre sjarmerende hoteller, fordi de alle fremstår på sin helt særegne måte. De tar deg i mot med åpne armer, som en god, gammel venn. De kan være alt fra familiedrevne pensjonater på små, greske øyer til hotellperler i en liten bukt langs Adriaterhavets vakre kyst. Det er trivelige, små hoteller man gjerne kommer tilbake til, både én og to ganger. Her har vi plukket ut de aller beste for deg!

Les mer og bestill