Derfor er Apollo det trygge valget og ikke et reiseselskap i mengden

Å reise skal være gøy, enkelt, spontant og sikkert. Men med 2020 bak oss kan det oppleves litt mer komplisert og det kan nok være på sin plass med et dypere resonnement, langt fra vakre bilder og fristende beskrivelser. Særlig hvis du er i tvil om du skal bestille en reise med oss i Apollo eller en annen reisearrangør.

La oss forklare hvorfor.

Vi følger alltid lover og reiseråd
Først og fremst så følger vi alltid Pakkereiseloven, UDs reiseråd og Pakkereisenemndas avgjørelser til punkt og prikke. Det kunne merkes på våre kunders lommebøker da massevis av reiser ble innstilt i fjor. Vi betalte tilbake i penger - ikke i form gavekort eller ”poeng” – så fort det var praktisk mulig, og det kommer vi til å fortsette med.

Vi har solide eiere
Vi kan gjøre dette takket være våre meget solide eiere: REWE Group. De er en av Tysklands største innen dagligvarehandel og er finansielt meget stabile, hvilket gjør at vi i Apollo alltid kan holde det vi lover. REWE Group er dessuten ikke børsnotert, noe som gjør at de ikke påvirkes i like stor grad av markedets svingninger og krav, men kan jobbe langsiktig i alle deler av virksomheten. Dette gjør dem til en meget passende eier av et reiseselskap i den foranderlige verden vi i dag lever i.

Vi har 35 års erfaring med reiser og stort nettverk på våre reisemål
Vel på plass - når du har bestilt din reise, pakket kofferten, flydd noen timer, gått av flyet og blitt møtt av den herlige varme veggen på reisemålet – er det også en del ting det er godt å vite. Med nesten 35 års erfaring med reiser har vi skapt et stort og tett nettverk på alle våre reisemål. Det består ikke bare av lokale reiseagenter, hoteller, restauranter og partnere, men også av myndigheter, helseinstanser, politivesen og andre viktige samfunnsfunksjoner. Derfor får vi alltid tidlig og korrekt informasjon om hendelser som kan påvirke din reise og ditt opphold. Informasjon som vi alltid gjør vårt ytterste for å agere etter og formidle videre til deg. At vi har personale på plass 24/7 som snakker ett eller flere nordiske språk gjør at du stadig kan holdes oppdatert og få hjelp når du trenger det.

Vi kan handle raskt og omstille oss når det kreves
Skulle det være slik at din flyreise må endres eller din reise avbrytes, kan vi også gjøre det på kort varsel. Dette takket være vårt eget flyselskap Novair som flyr med nye, drivstoffeffektive Airbus Neo 321-maskiner. Når pandemien tok oss alle på sengen, var Novair ett av de selskapene som Det svenske utenriksdepartementet benyttet for å fly hjem strandede svensker som hadde reist ut med andre selskap. Vår lange erfaring og våre tydelige prosesser for hvordan vi skal agere ved plutselige hendelser gjør at vi raskt kan handle og omstille oss når det kreves. Det gir oss forutsetningene og tryggheten til å fortsette å arrangere sikre reiser og også presentere en rekke nyheter for sommeren 2021. Men fremfor alt innebærer det du har lest her at du kan føle deg trygg på å reise med oss også i fremtiden.

Vi ønsker deg velkommen til å planlegge og bestille ferien din sammen med oss i Apollo - det trygge valget.
 

Vi ses i sommer!


Vennlig hilsen
Leif Vase Larsen