Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol og bad
Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai kan du slappe av i det herlige bassengområdet som har et basseng fer de større og et separat barnebasseng fer de minste. Foretrekker du sand mellom tærne og et herlige bad i det krystallklare havet har hotellet også en privat sandstrand. Både i bassengområdet og på den private stranda er solsenger, parasoller og håndkleservice inkludert. Her kan du også bestille noe friskt å drikke i pool- eller strandbaren.

Treningsrom og spa
For den aktive er det et treningsrom som tilbyr gruppetrening og treningsrom, inkludert fro hotellets gjester. Det er også mulig å bestille PT mot avgift. På Saray Spa, som ligger på hotellet, kan du unne deg en herlig massasje eller en deilig behandling mot avgift.

Restauranter
På hotellet er det flere hyggelige restauranter med kjøkken fra alle verdenshjørner. Hva sier du til italiensk på trattoria Cucina, som blant annet frister med hjemmelaget pasta og pizza? Eller hvorfor ikke den meksikanskinspirerte strandrestauranten Señor Pico, som dessuten serverer fantastiske cocktails!

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellområdet inkludert på stranda.

Måltider

Inkludert sommeren 2023:

  • Halvpensjon.

Inkludert vinteren 2023/24:

  • I noen rom frokostbuffé, i andre halvpensjon.
  • Nyttårsmiddag.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm er hotellet for deg som vil bo i heftige omgivelser der hver centimeter er spektakulær. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette eksklusive hotellet som kan skilte med en sterk personlighet og ett par prisbelønte restauranter. Her venter en avslappet ferietilværelse i unikt innredede rom der fargerike møbler og Studio 54 møter moderne teknologi. Det hele med en henførende utsikt utover havet og Dubai skyline.