Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Mirage Apartments ligger like ved den lange stranda i Nessebar og har en nydelig utsikt over havet og halvøya der gamle Nessebar ligger.

Her er det et bassengområde med basseng med barneseksjon, solsenger og parasoller samt en poolbar. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Mirage Hotel. På stranda nedenfor hotellet, som nås med heis, er det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellets restaurant serverer retter både fra buffé og à la carte. På Mirage Hotel er det også en bar og en fast food restaurant som er åpen i juni måned.

Treningsrom, badstue samt dampbadstue mot avgift. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hver dag mellom kl. 8.00-18.00. Trapper og nivåforskjeller inne og utenfor hotellet. Støy fra nærliggende bar kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for enhver smak. Her er det et stort bassengområde, aktiviteter, badeland og et fint spa.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra bassengområdet og skybaren på taket. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.

Paradiso

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.