Sol Marina Palace

Aldersgrense på hotellet: 16 år

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra takterrassen der bassenget og en hyggelig restaurant samt skybaren ligger. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring på rommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Marina Palace i Nessebar har et bassengområde med basseng med solsenger i vannet, en jacuzzi samt solsenger og solbeskyttelse.

Bufférestauranten Marina serverer frokost, lunsj og middag med internasjonale retter. Det er en à la carte-restaurant Vista del Mar på taket med en fantastisk utsikt over Nessebar og Sunny Beach. Opp på taket er det også en Sky Bar. I Marina Bar serveres en sen frokost og ettermiddagsbrunsj.

Treningsrom samt gruppetrening som yoga og vanngymnastikk. Massasje, badstue og dampbadstue mot avgift. Spillrom med bordtennis, biljard og fotballspill. Kveldsunderholdning to kvelder i uka med danseshow og en kveld med live musikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering på hotellet. Gangavstand til sentrum med restauranter, barer, butikker og fornøyelser.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten Marina kl. 7.30-10.00.
  • Kontinental frokost, kaker, frukt og iskrem i bar Marina 10.00-12.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Marina kl. 12.30-14.30.
  • Snacks som pizza, pasta. sandwicher, pommes frites, kaker, frukt og iskrem i Bar Marina 14.30-18.30.
  • Middagsbuffé i restauranten Marina kl. 18.30-21.00.
  • En middag fra fast meny i à la carte-restauranten Vista del Mar, gjelder når du bor minst 5 dager på hotellet.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for alle i familien. Her er det et stort bassengområde, en stor vannpark med morsomme vannsklier, flere aktiviteter, en barneklubb for latter og lek samt et herlig spa der du kan slappe skikkelig av. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter og barer. Om sommeren er solsenger og parasoller på stranda inkludert.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byr på en deilig utsikt over omgivelsene. Med beliggenhet i strandkanten og gangavstand til sentrum, så er det jo nærmest garantert at du vil trives.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Paradiso

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.