Paradiso

Paradiso

  • • Nært stranda
  • • Gangavstand til Sunny Beach

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranden. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradiso bor du perfekt til like ved stranda i Nessebars nordre del. Her er det et pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Restaurant som tilbyr både buffé og à la carte samt en herlig utsikt over havet. t stort gratis treningsrom med nyere apparater.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Butikk. Lobby og resepsjon. Det er cirka 50 meter til stranda og inn til de eldre delene av Nessebar er det cirka 1,5 kilometer.

Måltider

Familierommene
Inkludert:

  • Frokost.

Leilighetene
Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace tilbyr noe for enhver smak. Her er det et stort bassengområde, temabar og til og med aerobic. Barna kan leke seg godt slitne med både hoppeslott og vannsklier på nabohotellet.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til et fint bassengområde og et nytt badeland med flere sklier. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.