Paradiso

  • • Nært stranda
  • • Gangavstand til Sunny Beach

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradiso bor du perfekt til like ved stranda i Nessebars nordre del. Her er det et pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Restaurant som tilbyr både buffé og à la carte samt en herlig utsikt over havet. t stort treningsrom med nyere apparater.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Butikk. Lobby og resepsjon. Det er cirka 50 meter til stranda og inn til de eldre delene av Nessebar er det cirka 1,5 kilometer.

Måltider

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Familierommene:
Inkludert:

  • Frokost.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for enhver smak. Her er det et stort bassengområde, aktiviteter, badeland og et fint spa.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra bassengområdet og skybaren på taket. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.

Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.