Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for alle i familien. Her er det et stort bassengområde, et stort badeland med morsomme vannsklier, flere aktiviteter, en barneklubb for latter og lek samt et herlig spa der du kan slappe skikkelig av. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter og barer. Om sommeren er solsenger og parasoller på stranda inkludert.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stor utvalg god mat, stort pluss at det var flere plasser å velge mellom å spise på! Likte også v...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Nessebar Palace består av en bygning og er en del av Sol Nessebar Resort med Sol Nessebar Bay og Sol Nessebar Mare. Hotellene ligger et par hundre meter fra hverandre. Hotelldelene deler fasiliteter, men måltider, barer og basseng benytter du kun der du bor. Flere av aktivitetene, underholdningen, barneklubben og restaurantene ligger på Sol Nessebar Mare Bay.

På Sol Nessebar Palace er det et stort bassengområde med to basseng der ett har en grunnere del for de minste barna. Solsenger og parasoller ved bassengområdet, i badelandet og på solterrassen mellom Mare og Bay. Bassenghåndklær inkludert. Poolbar.

For hele familien er det et stort og herlige badeland med fire basseng, hvorav ett stort barnebasseng. Totalt er det sju vannsklier, hvorav to som er for de mindre barna. De fem største vannskliene må man være 120 centimeter eller høyere for å kjøre og de to mindre kan man ikke være høyere enn 120 centimeter for å kjøre. Badelandet er åpent fra starten av juni til slutten av september, vær- og temperaturavhengig.

Bufférestauranten serverer frokost, lunsj og middag. Det er en japansk bar i lobbyen, Umi, hvor det serveres sushi og tempura på kveldstid. I Malecon i Bay serveres tapas, sangria og drinker. Tyske spesialiteter og øl får man i Der Biergarten. All American Diner serverer typisk amerikansk frokost med pannekaker, bacon og sirup, til lunsj er det Buffalo Wings og Coleslaw og middagen består av burgere, paier og cheesecake. Ostaria del Golfo serverer italienske retter fra en buffé. De fleste restaurantene og barer er åpne fra cirka 15. juni til 15. september. Noen restauranter er kun åpne i juli og til midten av august. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag, dvs. menn må ha langbukser.

På Sol Nessebar Palace er det et treningsrom og et oppvarmet innendørsbasseng, uten avgift. Der er det også et spa med jacuzzi, hamam, dampbadstue og badstue, alle mot avgift.

Hotellets egne aktivitetsverter arrangerer hver dag ulike aktiviteter, som aerobics og vanngymnastikk. Underholdning kveldstid. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, minigolf, bordtennis, fotball, biljard og volleyball, noen mot avgift- som tennis og biljard.

Hotellets engelsktalende personale har en barneklubb for barn fra 4 til og med 12 år. Det er også en lekeplass.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet og utendørsbassengene. Trapper og en rampe ned til stranda. Solsenger mot avgift på stranda. Båtavgang til gamle Nessebar i høysesong og disse er mot avgift. Cirka 2,5 kilometer til Nessebar.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Hamburger og pølser poolbaren på Sol Nessebar Bay kl. 10.00-15.00.
 • Fish & Chips i Sol Nessebar Mare kl. 12.00-15.00.
 • Frokost, lunsj og middag i All American Diner kl. 8.30-10.00, kl. 13.00-14.30 respektive 19.00-21.00.
 • Iskrem i Gelateria kl. 11.00-16.00.
 • Snacks, donuts, pizza og iskrem i poolbaren kl. 11.00-16.00.
 • Panini i Bar Embarcadero kl 12.00-15.00.
 • Tyske spesialiteter i Der Biergarten kl. 12.00-15.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Ettermiddagssnacks i Taperia Malecon kl. 10.00-18.00.
 • Tapas i Taperia Malecon kl. 20.00-22.00.
 • Paella i restauranten Paellador Levante kl. 12.00-15.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.00-21.00.
 • Middag i den italienske restauranten Osteria del Golfo kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon.
 • Sushi og Miso i Umi Japanese Corner kl. 21.00-22.00.
 • Middag i Taperia Malecon kl. 20.00-22.30. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

De fleste restaurantene og barene er åpne fra cirka 15. juni til 15. september. Noen restauranter er åpne kun i juli til midten av august. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise på avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Nessebar

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byr på en deilig utsikt over omgivelsene. Med beliggenhet i strandkanten og gangavstand til sentrum, så er det jo nærmest garantert at du vil trives.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Paradiso

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.

Sol Marina Palace

Aldersgrense på hotellet: 16 år All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra takterrassen der bassenget og en hyggelig restaurant samt skybaren ligger. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.