Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace

 • • Et steinkast fra stranda
 • • Badeland og mange aktiviteter
 • • All Inclusive inkludert

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for enhver smak. Her er det et stort bassengområde, aktiviteter, badeland og et fint spa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Nessebar Palace består av en bygning og er en del av Sol Nessebar Resort med Sol Nessebar Bay og Sol Nessebar Mare. Hotellene ligger et par hundre meter fra hverandre. Hotelldelene deler fasiliteter, men måltider, barer og basseng benytter du kun der du bor. Flere av aktivitetene, underholdningen, barneklubben og restaurantene ligger på Sol Nessebar Mare Bay.

På Sol Nessebar Palace er det et stort bassengområde med en grunnere del for de minste barna. Solsenger og parasoller ved bassengområdet, i badelandet og på solterrassen mellom Mare og Bay. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

For hele familien er det et stort og herlige badeland med fire basseng, hvorav ett stort barnebasseng. Totalt er det sju vannsklier, hvorav to som er for de mindre barna. De fem største kanonene må man være 120 centimeter eller høyere for å kjøre og de to mindre kan man ikke være høyere enn 120 centimeter for å kjøre. Badelandet er åpent fra starten av juni til slutten av september, vær- og temperaturavhengig.

Bufférestauranten serverer frokost, lunsj og middag. Det er en japansk bar i lobbyen, Umi, hvor det serveres sushi og tempura på kveldstid. I Malecon i Bay serveres tapas, sangria og drinker. Tyske spesialiteter og øl får man i Der Biergarten. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag, dvs. menn må ha langbukser.

På Sol Nessebar Palace er det et treningsrom uten avgift. Der er det også et spa med jacuzzi, hamam, dampbadstue og badstue, alle mot avgift.

Hotellets egne aktivitetsverter arrangerer hver dag ulike aktiviteter, som aerobics og vanngymnastikk. Underholdning kveldstid. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, minigolf, bordtennis, fotball, biljard og volleyball.

Hotellets engelsktalende personale har en barneklubb for barn fra 4 til 11 år. Det er også en lekeplass.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Trapper ned til stranda. Solsenger mot avgift på stranda. Båtavgang til gamle Nessebar (kun i høysesong og mot avgift). Cirka 2,5 kilometer til Nessebar. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Snacks som pizza, hamburger, salat samt iskrem i poolbarene kl. 10.00-17.00.
 • Iskrem i Ice Pavillion kl. 10.00-16.30, fra juni til midten av september.
 • Panini i Bar Embarcadero kl 11.00-15.00.
 • Snacks og øl i Der Biergarten kl. 11.00-18.30 & kl. 20.00-23.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Kaffe, te og sandwicher i Bar Embarcadero kl. 10.00-15.00, fra juni til midten av september.
 • Paella i Paellador Levante kl. 12.00-16.00, fra juni til midten av september.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.00-21.00.
 • En gang i uka kan man velge å spise middag i den italienske restauranten Osteria del Golfo kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon.
 • Middag i sushibaren Umi Japanese Corner kl. 20.00-22.00, fra juni til begynnelsen av september. Bordreservasjon.
 • Middag i Taperia Malecon kl. 20.00-22.30. Bordreservasjon.
 • Pent antrekk i alle restaurantene om kvelden, menn må ha langbukse.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er trapper til stranda.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Nessebar

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra bassengområdet og skybaren på taket. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.

Paradiso

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.