Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badeglade se frem til to fine bassengområder, et badeland for de minste og et stort badeland med flere sklier for hele familien. Er sjøen å foretrekke, så er det bare å ta trappa ned til stranda.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

ALT
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Nessebar Mare Bay består av to bygninger, Mare og Bay, som ligger et par hundre meter fra hverandre. De deler fasiliteter, men måltider, snacks og drikke inntas i den delen du bor.

Det er to store bassengområder på området og begge har en grunnere del for barn, I tillegg er det et mindre basseng med vannsklier. Badehåndklær inkludert. Solsenger og parasoller ved bassengene og på solterrassen mellom Mare og Bay. Det er en poolbar i hvert område.

For hele familien er det et stort og herlig badeland med fire basseng, hvorav et stort barnebasseng. Totalt er det sju vannsklier, hvorav to for de minste barna. I de fem største vannskliene må man være 120 centimeter eller lengre for å kjøre og de to mindre kan man ikke være lengre enn 120 centimeter for å kjøre. Badelandet er åpent fra midten av juni til midten av september, avhengig av været.

Bufférestaurantene på Mare og Bay serverer frokost, lunsj og middag. Begge hus har en japansk bar i lobbyen, Umi, hvor det serveres sushi og tempura på kveldstid. Chinese Hot-Pot serverer kinesisk mat. I Taperia Malecon i Bay serveres tapas, sangria og drinker. Tyske spesialiteter og øl får man i Der Biergarten. Åpningstider for restaurantene - se under All Inclusive spesifikasjonen. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag, dvs. menn må ha langbukser.

På nabohotellet Sol Nessebar Palace er det et treningsrom uten avgift. Der er det også et spa med jacuzzi, hamam, dampbadstue og badstue, alle mot avgift.

Hotellets egne aktivitetsverter arrangerer hver dag ulike aktiviteter, som aerobics og vanngymnastikk. Underholdning kveldstid. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, minigolf, bordtennis, fotball, biljard og volleyball, noen aktiviteter er mot avgift.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Det er også en lekeplass.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Trapper ned til stranda. Solsenger mot avgift på stranda. Båtavgang til gamle Nessebar (kun i høysesong og mot avgift). Cirka 2,5 kilometer til Nessebar. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Iskrem i Gelateria kl. 10.00-16.00 og i poolbaren på Pool Bar Palace kl. 11.00-16.00.
 • Ettermiddagskaffe i Taperia Malecon på Sol Nessebar Bay kl. 11.00-18.00.
 • Panini i Bar Embarcadero kl. 12.00-15.00. Åpen fra starten av juni til midten av september.
 • Burgere og pølser i poolbaren på Sol Nessebar Bay kl. 12.00-15.00. Åpen fra midten av juni til slutten av august.
 • Fish & Chips i poolbaren på Sol Nessebar Mare kl. 12.00-15.00. Åpen fra midten av juni til begynnelsen av september.
 • Snacks og øl i Der Biergarten på sol Nessebar Mare kl. 12.00-15.00 samt øl kl. 20.00-23.00. Åpen fra starten av juni til midten av september.
 • Paella i restauranten Paellador Levante kl. 12.00-15.00. Åpen fra midten av juni til begynnelsen av september.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.00-21.00.
 • En middag per uke i restauranten Chinese Hot-Pot inkl. drikke kl. 18.30-21.30. Åpen fra midten av juni til begynnelsen av september.
 • En middag per opphold i den italienske restauranten Osteria del Golfo på Sol Nessebar Palace kl. 18.30-21.30. Åpen fra midten av juni til midten av september. Bordreservasjon.
 • Sushi, tempura og Miso i Umi Japanese Corner i lobbyen på Sol Nessebar Bay og Sol Nessebar Mare kl. 21.00-22.00. Åpen fra midten av juni til slutten av august.
 • Tapas og Sangria i Taperia Malecon på Sol Nessebar Bay kl. 20.00-22.00. Åpen fra starten av juni til midten av september.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til avreise.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et herlig All Inclusive-hotell og har noe for alle i familien. Her er det et stort bassengområde, et stort badeland med morsomme vannsklier, flere aktiviteter, en barneklubb for latter og lek samt et herlig spa der du kan slappe skikkelig av. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter og barer. Om sommeren er solsenger og parasoller på stranda inkludert.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byr på en deilig utsikt over omgivelsene. Med beliggenhet i strandkanten og gangavstand til sentrum, så er det jo nærmest garantert at du vil trives.

Paradiso

Paradiso ligger flott til mellom sjarmerende Nessebar og Sunny Beach, med den brede sandstranda. Store og moderne rom eller leiligheter og et fint bassengområde. Atmosfæren på hotellet er voksen men hotellet ønsker gjester i alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments ligger perfekt til like ved den fine stranda i Nessebar. Fra hotellets bassengområde har du en fin utsikt over havet og du bor i lyse og pene leiligheter, noen tar opp til 6 personer. Etter en kortere spasertur kommer du til de gamle bydelene i Nessebar med restauranter, koselige butikker, gatemarkeder og fornminner.

Sol Marina Palace

Aldersgrense på hotellet: 16 år All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotell med havutsikt fra takterrassen der bassenget og en hyggelig restaurant samt skybaren ligger. Det ligger i Nessebars nyere del med gangavstand til den gamle delen av byen og stranda.