En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

91 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
28
Bra
 
21
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

12.08.2018

av EllenT420 Drammen kommune, Norge

En skuffelse.

Kom hjem etter 1 uke på hotellet.De fleste vi snakket med hadde vært syke.oppkast å diare.dessverre fikk vi også smertelig også erfare dette.Vi var syke i 2 dager.Kvelden før vi skulle hjem ble vi syke igjen.På bussen til flyplassen fikk vi alle utdelt poser da nesten alle var blitt syke kvelden før.De ansatte på hotellet så de hadde tatt prøver av mat osv men ikke funnet noe.Dessvere jeg kan ikke anbefale dette hotellet .

 
29.07.2018

av Tara S Kolbotn, Norge

Charter

Vi reiste ned for et 2 ukers opphold på Fafa Premium. Kort oppsummert: - Dette er et hotell for barnefamilien. Badeballer og andre oppblåsbare badedingser fyller bassenget. Badestranden er absolutt langgrunt. Du skal gå laaaaangt ut for å få dykket deg i grumsete vann. Vannet er mer enn lunkent og du som voksen, får ettertanker på at det er langt å gå til toalettet og derfor den temperaturen. - Stranden har solsenger som ligger tett i tett. Vi nordmenn er vant til at det er en viss distanse mellom sengene, men her møter du andre kulturer som synes det er helt greit å ligge helt inntil din solseng. Ommøblering er helt naturlig. - All inklusive er med i bestillingen og de forsøker så godt de kan. De har ikke samme hygieneforholdene som vi har i Norge. Servitørene har ingen forståelse for bakterierisikoen. Flere under oppholdet ble matforgiftet. Et tips generelt når det gjelder all inklusiv og buffet er at du må møte opp når bufeen åpner. Etter 1-2 timer med kjøtt og andre godsaker liggende i over 30 varmegrader er en yndig sted for bakterievekst. Vi fant ut at dette er siste gang vi tar all inklusive. Vi er for glad i mat til å nyte samme buffet i 2 uker. Vinen og ølen som serveres har en alkoholprosent på under 4%. Dette sier litt om kvaliteten du slurper i deg. - Rengjøring - her skårer de best. Toaletter og fellesområder vaskes kontinuerlig. Rommene vaskes bra, men husk at dersom du ønsker at de skal bytte håndkle, så legg de på gulvet. - Atmosfære på kvelden - jeg begynte innledningsvis og si at dette er et barnehotell. Her revurderer jeg. Musikken begynte kl. 20.00 på kvelden. Hotellets tilbud var absolutt bra, MEN den store utfordringen er at nabohotellet konkurrerer med underholdningen. Det vil si at du sitter midt i en lydinferno som gjør at du ikke kan snakke, nyte kvelden eller ha en liten tanke om dagen du har lagt tilbake. Gildet slutter ca 23.30. Oppsummering: Durres er spennende. De har mye igjen for at ferieopplevelsen skal bli super for de som har valgt en av de dyreste alternativene for charter i tidspunktet juli. Om vi drar dit igjen - nei. Blir det Albania igjen så er det Himare som gjelder. Her ser du Albania på sitt beste. Biltur til nettopp Himare og Timara gjorde ferien verdifull for oss. Vi leide bil til tross for at Apollo anbefalte absolutt ikke å gjøre det. Billeie gikk problemfritt. Billig, befriende og opplevelsesrikt.

 
05.06.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Bra all inclusive hotell

Hotellet ligger lokalisert ved den flotte stranden i Durres. Det har i tillegg et flott bassengområde, med mange solsenger. Maten var bra, men kanskje litt kjedelig. Rommet var stort, rent og hadde et flott bad. Rommene hadde også eget kjøleskap. Kort sagt vil jeg si at dette er et hotell jeg anbefaler for de som vil ha all inclusive i Albania.

 
08.07.2021

av Navigate512308 San Jose, California

It’s ok

Hotel staff at buffet was friendly and helpful however at main reception would not say the same ,food was good. Coffee was terrible had to go to the paying restaurant for to het me a good coffee even I had all inclusive. My main complaint about the hotel was the construction was going on from my the morning till sunset. After 08:00 good luck sleeping from drilling and hammering the walls, filed the complaint at the reception that did not do anything. I rated 3 stars because of the staff at main buffet because they worked as off to accommodate people.

 
10.08.2020

av 670agnieskak Polen

Excellent Service

Caring staff, with good communicative English language. Affordable and very cheap prices on the beach bar, and restaurant. Very nice hotel for families, or couples . Animation team was great. My children enjoyed the mini disco the most.