Fafa Grand Blue Resort

apollo mondo family

Fafa Grand Blue Resort

 • • På stranda
 • • Barneklubb og svømmeskole
 • • Flere bassenger

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger Fafa Grand Blue Resort – vårt første Apollo Mondo Family-hotell i Albania. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og delta på fire treningstimer hver dag – mens barna har det gøy i Club Polly & Mino. I Mondo Café får du god drikke og i à la carte-restauranten serveres god mat til vakker havutsikt.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Fafa Grand Blue Resort, vårt Apollo Mondo Family-hotell i et av verdens mest kostnadsvennlige land – Albania. Hotellet ligger cirka 8 kilometer fra Albanias største havneby Durres, og den milelange sandstranda strekker seg hele veien inn til byen.

Bassengområde og sandstrand
Fafa Grand Blue Resort har et bassengområde med totalt tre basseng hvorav to med barneseksjoner. Rett nedenfor bassengområdet ligger sandstranda med det krystallklare vannet. Både ved bassengene og på stranda er det solsenger og parasoller, samt håndkleservice.

Restauranter og barer
På Fafa Grand Blue Resort er det en bufférestaurant der frokosten, lunsjen og middagen serveres, og for barna er det en egen spesialkomponert meny. Ett par kvelder i uka er det enkel underholdning etter middagen. Hotellet har også en á la carte-restaurant hvis spesialitet er fiske- og skalldyrsretter samt italienske spesialiteter. Restauranten har en vakker utsikt over stranda og tilbyr både lokal vin og vin fra land som Kosovo og Nord-Makedonia. I hotellets lobbybar kan du nyte en god drink, om du da ikke velger å gå ned til baren ved stranda (ikke inkludert i All Inclusive) for å nyte en drink til den vakre utsikten.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet!

Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et stort aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna med å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lærer barna å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk og skandinavisktalende personale og svømmelærere. De kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket.

Treningsrom og gruppetrening
Fafa Grand Blue Resort tilbyr både treningsrom og fire treningstimer per dag. Treningstimene holdes av skandinavisktalende instruktører. Les mer om sport og trening på Fafa Grand Blue Resort. På hotellet kan du også unne deg en deilig massasje for total avkobling.

Inkludert i Apollo Mondo Family på Fafa Grand Blue Resort

 • Treningsrom
 • Fire treningstimer om dagen
 • Wifi i fellesområdene
 • Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda
 • Håndkleservice ved bassengene og på stranda (mot depositum)

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Massasje
 • Romservice

Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Leiligheter: Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

Dobbeltrom og familierom:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

Ved helpensjon er vann, alkoholfri drikke samt ett glass vin eller øl i bufférestauranten inkludert.\

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten som er for Apollogjester kl. 7.30-10.00.
 • Lunsjbuffé i bufférestauranten som er for Apollogjester kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i bufférestauranten som er for Apollogjester kl. 19.00-21.00.
 • Snacksrestaurant ved bassenget kl 16.30-17.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og visse lokale drinker, dog ikke cocktails kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Ved ankomst/avreise stopper bussen noen ganger cirka 200 meter fra hotellets resepsjon.
 • Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende.
Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Apollo Swim School
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Fafa Grand Blue Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Løypekart

Er du interessert i å løpe eller sykle på Fafa Grand Blue kan du laste ned kart her. Løypekartene er tatt frem av Urban Tribes og det tidligere multisportslaget Peak Performance.

Pin-ikon Gravel Loop 20 kilometer

Pin-ikon Lake Loop 8 kilometer

Pin-ikon Happy Loop 4 kilometer

Alle hoteller – Durres Riviera

Germany Hotel

I utkanten av Durres by ligger Germany Hotel bare et steinkast fra den herlige sandstranda. Hotellet har et romslig basseng og det er gratis solsenger og parasoller både der og på stranda. Lokker middag på en uteservering eller litt suvenirshopping så er det både restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggelig, barnevennlig hotell med et herlig bassengområde som ligger fint til blant pinjetrærne. Du bor rett ved den barnevennlige og langgrunne sandstranda og i det frodige bassengområdet er det basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyr et hyggelig vinkartet med mange gode, italienske viner.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger rett ved den kilometerlange sandstranda i Durres, der du fra det fine bassengområdet har utsikt over havet. Her bor du i komfortable leiligheter og både ved det hyggelig bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller. I poolbaren finner du alltid noe godt å drikke på varme dager.

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet på stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert!

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. All Inclusive er inkludert med bufférestaurant, lobbybar og snackbar både i bassengområdet og på stranda. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har deilige havutsikt.

Prestige Resort

Prestige Resort ligger i rolige omgivelser på Durres riviera omgitt av trær, palmer og hav. Det er et moderne hotell med den brede sandstranda rett utenfor døra. Her er det et fint bassengområde med utsikt over det glitrende havet. Om kvelden kan du nyte en tradisjonell albansk middelhavsrett og en god drink i loungebaren ved stranda.

Flower Garden

Flower Garden er det perfekte alternativet for deg som ønsker et stilig og moderne hotellalternativ, en kort spasertur fra havet og med mange fasiliteter som flere basseng, restauranter og god service. Legg til halvpensjon eller All Inclusive og få med deg en kulinarisk opplevelse av Albania.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.