Flower Resort

Flower Resort er det perfekte alternativet for deg som ønsker et stilig og moderne hotellalternativ, en kort spasertur fra havet og med mange fasiliteter som flere basseng, restauranter og god service. Legg til All Inclusive og få en kulinarisk opplevelse av Albania.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 12,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flower Resorter et komfortabelt, stille og lekkert hotell i moderne design som ligger på stranda i Durres. Hotellet vender seg til deg som ønsker en avslappet oase med litt mer stil. Her venter god mat, bra service og det er lurt å legge til All Inclusive. På hotellet er det et fint spa med innendørsbasseng og en egen Beach Club.

Hotellet består av to bygninger, Flower Garden og Flower Hotel som deler alle fasiliteter. Bestiller du dobbeltrom bor du i Flower Hotell-delen mens superiorrommene ligger i Flower Garden-delen.

Flower Resort har et bassengområde med et basseng med barneseksjon samt en poolbar. Solsenger og parasoller er inkludert og bassenghåndklær mot depositum. En del av stranda er hotellets egen med Beach Club og bar. Der er solsenger og parasoller inkludert.

Her er det en bufférestaurant der du kan innta frokost, lunsj og middag. Det er også to à la carte-restauranter, Brutal by Flower og Flower Restaurant er en Nikkei-restaurant – som både sies servere gourmetmat i toppklasse og de beste i Golem/Durres Riviera-området. Poolbar.

Levende musikk i bassengområdet hver kveld. I helgene i høysesong er det fest i hotellets Beach Club med ulike temaer. Tennis. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Halvpensjon kan legges på frem til den 31. 5 2024 og deretter kan All Inclusive bestilles.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Snacks kl. 17.00-17.30.
  • Middagsbuffé kl.19.00-20.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl og vin kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet ved stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert og All Inclusive eller halvpensjon kan legges til.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.

Amelia Mare

Velkommen til Amelia Mare, et pent og moderne hotell som ligger ved stranda i Golem, rett utenfor Durres. Rommene er romslige og med lekker innredning, der alt er nytt og pent bare for å toppe det med All Inclusive inkludert.

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har utsikt mot havet og i tillegg er All Inclusive inkludert – bedre blir det ikke!

Fafa Grand Blue Resort

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og hotellet har to restauranter der det serveres god mat til vakker havutsikt. Legg gjerne til All Inclusive for en mer komfortabel og avslappende ferie.

Epidamn White Sensation

Velkommen til lekre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotellet ligger sentralt like ved den lange brede sandstranda der det er solsenger og parasoller til låns. Hotellet har to restauranter og et herlige bassengområde mot stranda. Du bor i moderne dobbeltrom og har frokost inkludert i prisen, mulig å legge til halvpensjon der måltidsdrikke er inkludert.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach med to fine bassengområder og en perfekt beliggenhet like ovenfor den fine sandstranda i Golem på Durres riviera. Halvpensjonen er inkludert i prisen og du kan legge til All Inclusive så ferien blir enda mer avslappende!

Diamma De Lux

Diamma De Lux er en del av hotellet Diamma Resort. Her bor du nært den langgrunne stranda og i det frodige bassengområdet er det et basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets à la carte-restaurant, som også har et stort utvalg av fine, italienske viner.