Amelia Mare

Velkommen til Amelia Mare, et pent og moderne hotell som ligger ved stranda i Golem, rett utenfor Durres. Rommene er romslige og med lekker innredning, der alt er nytt og pent bare for å toppe det med All Inclusive inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amelia Mare har en førsteklasses beliggenhet like ved strandpromenaden. På den private delen av den lange og brede sandstranda, likeså ved bassengene, ett for voksne og ett separat barnebasseng, er det solsenger og parasoller til låns. Basseng-/strandhåndklær inkludert. Barservice i bassengområdet og på stranda inkludert i All Inclusive.

Hovedrestauranten Amelia disker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Internasjonale retter tilbys side om side med albanske spesialiteter. I de to barene, Amelia bar og strandbaren kan du stille tørsten.

Wifi inkludert i fellesområdene. Sentralt beliggenhet ved stranda i Golem. Cirka 15 kilometer til havna i Durres

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Amelia kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé i restaurant Amelia kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Amelia kl. 19.00-21.00.
  • Snacks i restaurant Amelia kl. 16.30-17.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl, 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet ved stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert!

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.

Flower Resort

Flower Resort er det perfekte alternativet for deg som ønsker et stilig og moderne hotellalternativ, en kort spasertur fra havet og med mange fasiliteter som flere basseng, restauranter og god service. Legg til All Inclusive og få en kulinarisk opplevelse av Albania.

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har utsikt mot havet.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og hotellet har to restauranter der det serveres god mat til vakker havutsikt.

Epidamn White Sensation

Velkommen til lekre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotellet ligger sentralt like ved den lange brede sandstranda der det er solsenger og parasoller til låns. Hotellet har to restauranter og et herlige bassengområde mot stranda. Du bor i moderne dobbeltrom og har frokost inkludert i prisen, mulig å legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach med to fine bassengområder og en perfekt beliggenhet like ovenfor den fine sandstranda i Golem på Durres riviera. Halvpensjonen er inkludert i prisen og du kan legge til All Inclusive så ferien blir enda mer avslappende!

Diamma De Lux

Diamma De Lux er en del av hotellet Diamma Resort. Her bor du nært den langgrunne stranda og i det frodige bassengområdet er det et basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets à la carte-restaurant, som også har et stort utvalg av fine, italienske viner.