En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

231 vurderinger
Utmerket
 
75
Veldig bra
 
39
Bra
 
31
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

06.09.2019

av OleP120

Fint og rent hotell

Rommet var stort og flott bad. Mye god mat så en går ikke lei maten etter en uke. Godt renhold både på rommet og utearealet. Som nytt turistområde så bærer stedet preg av en del nybygg og noen halvferdige bygg. Strandpromenaden var relativ grei men det mangler en del belysning.

 
08.08.2019

av Frida506

Bra om du kun ønsker sol og bad

Et nytt hotell som fortsatt er under utbygging. Det første vi måtte gjøre var å bytte rom pga ekstreme mengder mugg i taket på badet (null ventilasjon). Positivt at vi ble oppgradert, men til et bad uten sikkelig lys (!!). Rommene har også en del andre mangler og det virker som det har blitt bygd iløpet av en natt, i mørket. Ellers et pent hotell som ligner et palass på utsiden. Vi hadde kun kjøpt med frokost og dette var bare en ensidig skuffelse i alle kanter.. Man kan faktisk bli lei av pannekaker og nutella etter noen dager. Jeg synes ekstremt synd om noen vegetarianere eller med noen gluten allergi kommer hit, da vil du sulte. Rent og pent som sådan på hotellet, men ikke sett et eneste smil på noen renholdere rundt om. Stranda kryr av innpåslitne selgere og tiggere. Konklusjon : som et masete Tyrkia med kun pizza, pasta og fisk (italiensk mat). Ingen høydare, kjedelig, ensidig, veldig billig og fint vær. Stranda full i sigarettsneiper ved solsenger og sjøgress i vannet. Vil påstå masse turismen allerede har gjort sin ankomst her, ikke i den positive retningen. PS: ingen tar kort, det er flere kilometer til nærmeste atm, her er ikke 4g eller 3g (pluss svindyrt) og wifien er ustabil.

 
31.07.2019

av kongsv Kløfta, Norge

Fint og rent hotell

En uke på dette hotellet med hele familien. Store fine rom. Utrolig rent. Rett ved stranda og stort eget basseng. Hadde allinclusive og maten var bra og helt grei øl i baren med denne pakka. Utrolig høyt støynivå i matsalen da det er mye folk der. Vinen var ett slag og ikke god. Stor forskjell på rommene da det gjelder utsikt. Var uheldig og fikk rom i 1 etg. Rom 104c. Hadde ingen utsikt, be om rom høyere opp så er nok alle rommene med grei utsikt.

 
23.07.2019

av Vita S

Støyete turistmaskin

Dette stedet har null sjarm, det er høylytt technomusikk som ljomer over hele hotellet om kvelden, mange fulle russere på dagtid og stusselige omgivelser rundt hotellet. Mye søppel og preg av den store fattigdommen dette landet befinner seg i - i sterk kontrast til dette neonpalasset av et hotellkompleks som er plassert midt i ingenmannsland. Hotellrommene er derimot fine, vi hadde en toroms leilighet med fin utsikt mot havet. Det var imidlertid noe kloakklukt fra badet, forsøkt kamuflert med en litt ekkel luftrenser-lukt i hele leiligheten. Spiseområdet er forferdelig; stress, mas og hundrevis av grådige mennesker i kø. Og ingen andre restauranter i nærheten. Lekeplassen var ut mot en skitten bakgård, og flesteparten av lekene var ødelagte. Anbefales ikke for de som vil ha sjarm, ro og vakre omgivelser. Er du derimot kun ute etter soling, pizza og gratis alkohol, er dette stedet sikkert bra.

 
12.07.2019

av Ernahen Ørland, Norge

Fint hotell, elendig mat

Veldig fint hotell rett på stranden😊 må som vanlig på slike kompleks være svært tidlig ute ( 06.00! ) på morgenen for å sikre solsenger ved bassenget. Rent og pent på hele området. All - inclusive anbefales IKKE! Maten er kjedelig, kald og smakløs. Dette gjelder både frokost, lunch, snacks og middag.